Terug naar de index pagina.

 

 

 

Ambiance Roomdivider

 

Marbella met bio

Gelhaarden

Gelhaarden met keramische brandstof.

Bij een openhaard denk je meteen aan warmte en gezelligheid en bovendien is de openhaard een lust voor het oog - een blikvanger - in uw interieur.
Echte romantische vlammen in een klassieke of moderne haard, wie droomt daar nou niet van!
Bij een gelhaard – die tegenwoordig brandt op basis van een keramische brandstof – is geen schoorsteen of afvoerkanaal nodig. Geen hak- en breekwerk dus.
Voor een gelhaard bent u bij De Kachelaer op het juiste adres. Ruime keuze – goede voorlichting!
De gelhaarden van De Kachelaer hebben zoals gezegd geen rookkanaal nodig, omdat de haard heel eenvoudig brandt op een daarvoor speciaal vervaardigde keramische brandstof. De brandstof is milieu-vriendelijk en heeft geen reuk of roetafzettting. Evenmin komen er gassen vrij!
In de haard worden 3 blikjes geplaatst, of een reservoir, die zijn verwerkt achter keramische houtblokken. Door de brandstof aan te steken met een lange lucifer of aansteker heeft u echt schoon en veilig vuur.
En tussentijds doven en weer aansteken is ook al geen probleem. Het doven gebeurt gewoon door er een dekseltje op te plaatsen of het reservoir dicht te schuiven. Het neemt de zuurstof weg en het vuur dooft onmiddellijk. Na afkoeling van het blikje kan na ongeveer 15 minuten de gel weer worden aangestoken.

DE BRANDSTOF VOOR DE OPENHAARD IS ABSOLUUT VEILIG.
DE KERAMISCHE BRANDSTOF IS BOVENDIEN ROOK- EN GEURVRIJ. ER KOMEN OOK GEEN GIFTIGE OF SCHADELIJKE GASSEN VRIJ.
DUS ECHT ROMANTISCH VUUR EN BOVENDIEN 100% MILIEU-VRIENDELIJK!

De gelhaard is niet gebonden aan een vaste plaats.De gelhaarden van De Kachelaer zijn dus mobiel en dat geeft mogelijkheden! Omdat de openhaarden geen rookkanaal nodig hebben, kunnen ze probleemloos worden geplaatst in flats, appartementen of bovenhuizen. En natuurlijk ook in de caravan, zomerhuisje, volkstuinhuisje of (woon)boot. De keramische brandstof is immers absoluut veilig en gezien het relatief lichte gewicht van de haarden, is plaatsing vrijwel altijd mogelijk zonder extra fundering.

De gelhaarden van De Kachelaer kunnen als een meubelstuk overal worden geplaatst.
Bestaande verwarmingssystemen en thermosstaten behoeven niet te worden aangepast. En doordat de openhaard geen rookkanaal nodig heeft, verdwijnt er geen warmte door de schoorsteen naar buiten. De behaaglijke warmte komt rechtstreeks vanuit de haard de ruimte binnen waar de haard staat opgesteld.
U zoekt een openhaard met echt vuur. Maar u ziet op tegen de verbouwing. Dan bent u bij De Kachelaer op het juiste adres. De Kachelaer de specialist in  en openhaarden, ook zonder rookkanaal.

Kom vrijblijvend eens kijken.
Zo is er al een schouw met haard voor nog geen 600 Euro! Helemaal compleet. Kant en klaar.

Leverbaar zijn o.a. grenen schouwen, MDF (o.a. zandsteen-look), eiken, mahonie en zelfs marmeren schouwen; tegen betaalbare prijzen.
In het kort: kernwoorden van openhaarden van De Kachelaer:
echt romantisch brandend vuur.
behaaglijke warmte.
geen rookkanaal nodig.
geen reuk, roetafzetting en schadelijke gassen.
mobiel, dus overal makkelijk te plaatsen.
betaalbaar voor iedereen.

DE KACHELAER - de specialist in openhaarden. 


[Home] [Antiek] [Electrische haarden]  [Biobranders]  [Houtkachels]  [Accessoires] [Aanbiedingen]  [Contact]  

De Kachelaer

Nieuwehaven 163

 2801 CW GOUDA

Tel.  0182 - 551604  

Fax  0182 - 383787