Bij de aanschaf van een gashaard of een houtkachel gaat u liever niet over één nacht ijs. De keuze voor de juiste haard is maatwerk en afhankelijk van uw woning, de grootte van te verwarmen ruimte en uw persoonlijke smaak. Gezelligheid bij de haard maakt mensen gelukkiger.
Een gashaard is een gemakkelijke en gezellige warmtebron. Het is heerlijk thuiskomen na een lange dag en met één druk op de knop snel een behaaglijke warmte in de woning te creëren.
En het stoken van hout bij een houtkachel zorgt naast warmte ook voor een gezellige sfeer.

Bij de keuze van een schouw zal er rekening gehouden moeten houden met de ontwikkeling van hoge temperaturen tijdens het branden van de haard of kachel. De ombouw c.q. achterbouw moet daarom bestaan uit een niet brandbaar materiaal bijvoorbeeld van het merk Promatect. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen uit meer dan 30 verschillende steen (marmer) soorten en schouwen!

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor het kopen van een schouw voor een gashaard of houtkachel. Neem gerust contact op!

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de beste schouw of ombouw voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak s’ avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken.
Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.