Bent u op zoek naar een elektrische haard met Optiflame vuur?

Denkt u eraan een elektrische haard met Optiflame vuur aan te schaffen voor in uw woning, restaurant of hotel? De Kachelaer is HET adres voor de mooiste elektrische haarden. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische haarden met de meest mooie effecten. Een (open)haard brengt veel gezelligheid en warmte in huis. Toch is zo’n traditionele (open)haard een stuk gevaarlijker en slechter voor het milieu dan een elektrische haard. Door een elektrische haard aan te schaffen, stimuleert u duurzaamheid. Wij hebben dan ook een ruim assortiment om uit te kiezen. Kom kijken in onze showroom of maak vandaag nog uw afspraak!

De extra’s van een elektrische haard met Optiflame vuur

Een elektrische haard met Optiflame vuur heeft u veel te bieden. De houtblokken lijken werkelijk tot leven te komen door de geweldige effecten van deze elektrische haard. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de speciale Optiflame technologie. Hierbij zijn de vlammen zichtbaar aan de achterzijde van houtblokken, steentjes, kristallen of kooltjes.

Uw elektrische haard is zeer eenvoudig bedienbaar met een afstandsbediening.

Door de innovatieve technologie van het Optiflame vuur, kunt u optimaal genieten van uw elektrische haard. De haard kunt u plaatsen waar u maar wilt. Een rookkanaal of schoorsteen is hiervoor niet nodig. U kunt uw elektrische haard eenvoudig (laten) installeren. Wist u dat een elektrische haard tevens duurzaam in gebruik is? Ook is de haard veilig voor kinderen, omdat er geen sprake is van echt vuur. Wilt u uw elektrische haard met Optiflame vuur thuis, in uw restaurant of in uw hotel laten plaatsen? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden!

Wij voeren de toonaangevende Merken:

 • Charlton & Jenrick
 • Dimplex
 • Element4
 • Faber
 • Xaralyn

Synergy BLF50 Optiflame Elektrische Haard

Enkel de beste merken elektrische haarden

Kiest u voor een elektrische haard met Optiflame vuur van de Kachelaer, dan kiest u ook voor een product van uitstekende kwaliteit. In onze showroom kunt u vele modellen bekijken. Bij de installatie van uw elektrische haard, is het helemaal niet nodig om breekwerk te verrichten. U kunt deze eenvoudig en snel in uw woning, restaurant of hotel (laten) installeren.

Groot assortiment modellen leverbaar

De Optiflame vuren zijn te leveren als vrijstaand model, inbouwmodel, hangmodel, als model in een schouw of meubel verwerkt, of als vervanging van de openhaard.

Hieronder zijn enkele belangrijke punten voor u op een rijtje gezet:

 • Brengt absoluut sfeer in uw woonkamer
 • Eenvoudig te plaatsen, geen schoorsteen nodig
 • Grote modelkeuze in modellen
 • Zuinig in gebruik, milieuvriendelijk
 • Modellen met warmtestanden
 • Afstandsbediening
 • Plug and Play principe
 • Veilig, kindvriendelijk

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor het kopen van een nieuwe elektrische haard met Opti-flame vuur. Neem gerust contact op!

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de elektrische Optiflame haard voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak s’ avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken. Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.