Uw elektrische haard met Opti-virtual vuur vindt u bij de Kachelaer

Bent u op zoek naar een elektrische haard met Opti-Virtual vuur? Bij de Kachelaer bent u aan het juiste adres. Een elektrische haard brengt veel sfeer in huis. Ook kan een elektrische haard de uitstraling van uw interieur naar boven halen. Bent u benieuwd wat zo bijzonder is aan een Opti-Virtual haard? Wij leggen het u graag uit.

Eigenschappen van de elektrische haard met Opti-Virtual vuur

Elektrische haarden met Opti-Virtual vuur zijn net even wat anders dan anders. Het zijn elektrische haarden met prachtige extra effecten. Ze creëren de illusie dat u met echt vuur te maken heeft door de wegspringende vonkjes, het geknisper van het hout en het levensechte vlammenspel. Dit illusionisme is een vrij bijzondere techniek en gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat geestverschijningen als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea.

Wij voeren hierin de toonaangevende merken:

  • Dimplex
  • Faber

U kunt de elektrische haard in elke denkbare ruimte toepassen of in laten bouwen. U kunt ervoor kiezen de elektrische haard in uw huis te plaatsen, maar de haard is ook zeer zeker geschikt voor openbare ruimtes. Denk hierbij aan cafe’s, restaurants, hotelkamers of de lobby van een hotel als er relatief weinig toezicht mogelijk is. Wilt u de vele mogelijkheden van de elektrische haard met Opti-Virtual vuur ook ontdekken? Neem dan snel contact met ons op!

flame Faber_Opti_Virtual_Double

Elektrische haarden van hoogwaardige kwaliteit

Bij de Kachelaer vindt u enkel elektrische haarden met de beste kwaliteit. Onze elektrische haarden bieden u een geweldig alternatief voor de traditionele (open)haard. U hoeft geen breekwerk meer in huis te verrichten voor de installatie van uw haard. Zelfs een schoorsteen of rookkanaal heeft u hier niet voor nodig. U kunt de elektrische haard gemakkelijk en snel in uw woning installeren. Elektrische haarden met Opti-Virtual vuur doen niet onder voor een echte haard, omdat haar vlammen levensecht lijken. Benader ons vandaag nog en kom naar onze showroom!

Hieronder zijn enkele belangrijke punten voor u op een rijtje gezet:

  • Levensecht vuurbeeld
  • Brengt absoluut sfeer in uw woonkamer
  • Eenvoudig te plaatsen, geen schoorsteen nodig
  • Zuinig in gebruik, milieuvriendelijk
  • Afstandsbediening
  • Plug and Play principe
  • Veilig, kindvriendelijk

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de elektrische Opti-Virtual haard voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak s’ avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken. Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag advies voor het kopen van een nieuwe elektrische haard met Opti-Virtual vuur. Neem gerust contact op!