Kies voor een bijzondere elektrische haard of kachel

Bent u op zoek naar een bijzondere elektrische haard of kachel? Breng dan een bezoekje aan de sfeervolle showroom van de Kachelaer. Voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij de mooiste kachels en sfeerhaarden. Wij verkopen elektrische kachels van de beste merken, waaronder Charlton & Jenrick, Dimplex, Dru, Element4, Faber en Xaralyn. U kunt bij ons terecht voor een elektrische sfeerhaard of kachel met een Optimyst -, waterdamp -, Optiflame – en Opti-Virtual vuur. Zeggen deze termen u nog niks? Geen probleem. Bel ons of kom bij ons langs en laat u geheel vrijblijvend adviseren en inspireren. Wij helpen u graag aan precies die elektrische kachel of haard waar u naar op zoek bent.

Een klassieke of moderne haard in de woonkamer. Wie droomt daar nou niet van? Bij een (open)haard wordt meteen gedacht aan warmte en gezelligheid. Bovendien is een (open)haard een lust voor het oog. Een ware blikvanger in uw interieur. Echter, voordat er vroeger genoten kon worden van een (open)haard, moest er eerst het een en ander ingrijpend verbouwd worden. Want wie een (open)haard wilde, zat onherroepelijk vast aan een rookkanaal of schoorsteen en daarmee aan het benodigde hak- en breekwerk. Gelukkig is er de elektrische haard. Deze is net zo sfeervol, warm en gezellig als de klassieke (open)haard, maar dan stukken milieuvriendelijker, energiezuiniger én voordeliger. U heeft hiervoor namelijk geen rookkanaal nodig. Een stekker in het stopcontact is voldoende. Eenvoudiger kan het niet!

Diverse sfeerbeelden van elektrische haarden

Een haard of kachel met Optimyst -, Optiflame – of Opti-Virtual vuur

De tijden zijn veranderd. En dat geldt zeker voor elektrische haarden. Liet de elektrische haard vroeger nog een eenvoudig namaakvuur zien, tegenwoordig tonen ze een zeer realistisch en romantisch vuureffect. De elektrische haarden die wij leveren geven een getrouwe nabootsing van echte dansende vlammen! Er zijn bovendien verschillende effecten en designs mogelijk. Laat ons u meenemen in de wereld van de Optimyst haard (waterdamp haard 3D), de Optiflame haard en de Opti-Virtual haard. Voor elk interieur is er een geschikte elektrische kachel of haard. Bovendien kan de haard voor een optimaal beeld bediend worden met een afstandsbediening.

Een elektrische haard kan zelfs verwarmen

Maar dat is nog niet alles. Naast het romantisch vuureffect kan een elektrische haard u ook van warmte voorzien. Er zijn immers modellen die voorzien zijn van warmtestanden (veelal tot 2 kilowatt en thermostaat). Uiteraard kunnen alle modellen ook zonder verwarming worden gebruikt. Zo heeft u toch een sfeervol en romantisch vuur in uw woonkamer.

U ziet, er is in de loop der tijd nogal wat veranderd op het gebied van de elektrische haard. Zeker in deze tijd waarin men milieubewuster een zuinige haard of kachel zoekt, kiest men voor een elektrische haard. Of een haard of kachel nu verwarmt of niet, de kans is erg groot dat hij het middelpunt en misschien zelfs wel het hoogtepunt van uw interieur gaat vormen!

Waarom kiezen voor een elektrische haard? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje

 • Sfeer, gezelligheid, het middelpunt.
 • “Echte” vlammen
 • Energiebesparend.
 • Zuinig in gebruik milieuvriendelijk
 • Geen breekwerk en geen schoorsteen nodig
 • Keuze uit diverse “soorten” vuur
 • Keuze uit vele modellen en uitvoeringen (inbouwen in meubel of schouw, als doorkijkhaard of roomdevider, als vrijstaand – of hangmodel) 
 • Warmte afgifte behoort tot de mogelijkheden
 • Niet plaatsgebonden dus verplaatsbaar
 • Ideaal als entree hotels en restaurants
 • Woningen, appartementen, woonboten en caravans

En u weet, met een elektrische haard of kachel kunt u optimaal ontspannen en genieten. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Aan u de keuze!

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor het kopen van een nieuwe elektrische open haard of kachel. Neem gerust contact op!

Enkele elektrische haarden en kachels uit onze webshop

Bezoek onze showroom en bekijk de elektrische kachels en sfeerhaarden.

Bent u benieuwd naar de elektrische Optimyst kachel, Optiflame sfeerhaard, Opti-Virtual haard, waterdamp haard of 3D haard? Kom naar onze showroom, bel voor een afspraak naar 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaard en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.