Vind bij ons de juiste schouw of Cinewall voor uw elektrische Optiflame haard

Bent u op zoek naar een schouw voor een elektrische Optiflame haard? Dan bent u aan het juiste adres bij de Kachelaer. Wij hebben voor elke elektrische haard een passende schouw. Kiezen voor een elektrische haard is een zeer duurzame keus. En wilt u van deze haard het middelpunt van uw interieur maken? Verrijk uw haard dan met een prachtige schouw welke veelal verplaatsbaar is, Cinewall of haard-meubel. Misschien heeft u een eigen ontwerp of zoekt u maatwerk?
Wij helpen u desgewenst graag aan de benodigde inspiratie en persoonlijk advies.
Voor meer informatie kunt u bellen of een bezoekje brengen aan onze showroom. Vind bij de Kachelaer uw favoriete schouw of ombouw voor uw Optiflame haard!

flame Nero F03 + Levico70

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor het kopen van een schouw voor een Optiflame vuur. Neem gerust contact op!

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de beste schouw of ombouw voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak ‘s avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken.
Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.