De Kachelaer geeft deskundig advies

De Kachelaer is de specialist in sfeerhaarden, kachels en schouwen. Wanneer u meer informatie wilt over onze producten, een vrijblijvende offerte of deskundig advies, kunt u met ons contact opnemen.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

De Kachelaer
Nieuwehaven 163
      2801 CW Gouda

06-41108189
info@kachelaer.nl

Parkeren kunt u tegenover de winkel in het gezellige centrum van Gouda en ook in Parkeergarage Bolwerk.

Bezoek onze showroom

Wilt u zelf ervaren hoe het is om een open haard te hebben? Kom naar onze showroom in gezellige woonkamersfeer. We laten u graag zien welke mogelijkheden wij u kunnen bieden voor een nieuwe open haard. Bekijk onze openingstijden en kom langs. U bent van harte welkom.

Tegenover de showroom kunt u parkeren. Ook dichtbij onze locatie vindt u Parkeergarage Bolwerk.

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 10.00 – 12.30 uur – 13.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 12.30 uur – 13.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

LET OP: Bel gerust voor het maken van een afspraak. Indien u op een ander tijdstip wilt komen, bijvoorbeeld ’s avonds of een andere dag, neemt u ook dan contact op voor het maken van een afspraak. We helpen u graag verder.

Of plan vandaag nog uw afspraak in

Kom naar de showroom of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak s’ avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken.
Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element 4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.