Wij werken met de meest toonaangevende merken

Bent u geïnteresseerd in een haard of kachel, maar weet u niet welk merk u het beste kunt kiezen? De Kachelaer werkt met de meest toonaangevende merken en biedt advies op maat. Wij kunnen als geen ander de verschillen tussen de verschillende merken en de voor-en nadelen aan u kenbaar maken. Onze specialisten kunnen u telefonisch of per e-mail adviseren, maar ook in onze showroom bent u van harte welkom om met eigen ogen te bekijken welke haard het beste bij uw wensen past.

Enkele van onze toonaangevende merken:

Charlton & Jenrick logo

Charlton & Jenrick

Charlton&Jenrick is opgericht in 1986 door twee Britten Barry Charlton en Bill Jenrick.
De kachels, houtkachels en elektrische haarden, vinden hun oorsprong in het Engelse Telfort en het merk is inmiddels een begrip geworden in Engeland.
Charlton&Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke kachels.

Dimplex

Is onderdeel van de Glen Dimplex-Groep.
Glen Dimplex is wereldleider in elektrische verwarming waar de afdeling sfeerverwarming een groot deel van uitmaakt.
Dimplex biedt een breed scala aan elektrische haarden. Het merk heeft verschillende innovaties bedacht waardoor vuur beleving naar een hoger niveau werd getild. De innovaties van Dimplex hebben ervoor gezorgd dat de haarden een illusie van vuur creëren met een vlammenspel, zoals de Optiflame-, Optimyst- en de Opti-Virtual vuren, terwijl er geen echt vuur in het spel is. Combineer een Dimplex elektrische haard met een bijpassende schouw en u wilt nooit meer iets anders!

Dimplex logo
DRU logo

DRU

Dru 260 jaar Nederlandse vakmanschap, kennis en innoviteit heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden.
Dru krijgt dit voor elkaar door het verwerken van twee extra branders in de keramische houtblokken.
De elektrische haarden uitgerust met innovatieve technieken, bijna niet te onderscheiden van echt houtvuur. Met deze technieken kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten vlambeelden instellen.

Element4

Element4 is in 2006 opgericht door Jan Kempers.
Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment van hoge kwaliteit zowel elektrische- als gashaarden.
Stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.

Logo Element4
Faber logo

Faber

Faber Is onderdeel van de Glen Dimplex groep.
Glen Dimplex is wereldleider in elektrische verwarming, waar de afdeling sfeerverwarming een groot deel van uitmaakt.
Faber is specialist in haarden sinds 1844 en is een gevestigde naam op het gebied van haarden. In Nederland kennen wij het merk van de gashaarden. Alles is mogelijk met de haarden van Faber. Kiest u voor gas, (bio) propaan of elektrisch? En gaat uw voorkeur uit naar inbouw, inzet, vrijstaand, hangend of een variant voor buiten? Met een Faber kan het allemaal. De haarden van dit merk zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat er een haard is die bij iedere leefomgeving past. De elektrische haarden, de E-Matrix serie, vallen onder de naam Faber.

Xaralyn

Xaralyn is een Nederlandse producent met meer dan 20 jaar ervaring. De sfeerhaarden van Xaralyn hebben geen rookkanaal nodig en daardoor zijn ze ontzettend makkelijk en eenvoudig om te installeren. Het assortiment bestaat uit de milieuvriendelijke Xaralyn bio ethanol branders , elektrische (LED) haarden en bijpassende schouwen.

De gepatenteerde bio-ethanol brander met keramische steen is in alle testen de meest veilige en zuinigste bio-ethanol haard. De Xaralyn bio ethanol brander heeft als enige bio-ethanol haard zowel het DIN en EU keurmerk voor veiligheid. Daar zij overtuigd zijn van de kwaliteit, geven zij er een levenslange garantie (bij juist gebruik) op! (Bron: Xaralyn)

Het assortiment van Xaralyn is oneindig en daardoor is er voor elke ruimte wel een passende oplossing te vinden met een Xaralyn haard. Het merk zelf staat voor kwaliteit en innovatie. Doordat er continu gebruik wordt gemaakt van nieuwe materialen en productietechnieken blijven de producten uniek.

Logo Xaralyn

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Kom naar de showroom of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak ‘s avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken.
Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.