Ga voor de juiste schouw of Cinewall bij uw elektrische Optimyst 3D haard

Bent u op zoek naar een mooie schouw voor uw Optimyst waterdamp haard? Bekijk dan het ruime aanbod van de Kachelaer. Voor elk interieur hebben wij een perfect passende schouw, Cinewall of haard-meubel. Kiezen voor een elektrische haard met een Optimyst vuur is een zeer duurzame en veilige keus. Wilt u van deze haard dè eyecatcher van uw interieur maken? Kies dan voor precies die schouw die perfect past bij uw inrichting. Of is uw keuze gevallen op een Cinewall of haard-meubel? Misschien heeft u een eigen ontwerp of zoekt u maatwerk?
Wij helpen u desgewenst graag aan de benodigde inspiratie en persoonlijk advies. Zo helpen wij u graag aan uw ideale ombouw of schouw voor uw Optimyst 3 D haard vuur!

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor het kopen van een schouw voor Opti-Myst vuur. Neem gerust contact op!

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de beste schouw of ombouw voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak s’ avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken.
Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.