Elektrische haard met Optimyst waterdamp vuur

Bent u op zoek naar een prachtige elektrische haard? Denk dan eens aan een elektrische haard met een Optimyst vuur. Naar dit Optimyst vuur van Faber Dimplex kunt u uren blijven kijken. Deze elektrische haard brengt veel sfeer in huis en is in tegenstelling tot de traditionele open haard milieuvriendelijker, veiliger en duurzamer. Bij de Kachelaer bent u dan ook aan het juiste adres!

Het bijzondere aan elektrische haarden met Optimyst waterdamp vuur en e-MatriX haarden

Een elektrische haard met Optimyst brengt u net even wat extra’s. Normaliter vindt u bij elektrische haarden een vuurtechniek dat te zien is achter de houtblokken, kiezels of kooltjes. Het Optimyst vuur van deze elektrische haard zorgt echter voor een driedimensionale (3D – effect) werking. Door het aanwezige rookeffect (waterdamp), lijkt het vuur levensecht. Uw huis krijgt gegarandeerd meer sfeer met deze prachtige elektrische haard.

De elektrische haarden met het Optimyst vuur van de Kachelaer kunt u plaatsen waar u maar wilt. Ze zijn duurzaam in gebruik, zuinig, milieuvriendelijk, eenvoudig te bedienen en kindvriendelijk.

Wij voeren de toonaangevende merken:

 • Dimplex
 • Faber

Stack Opti-myst Elektrische Haard

Werking door alleen gebruik te maken van water en elektriciteit

Bij een elektrische haard met de Optimyst technologie creëren water, een verdamper, licht (LED of Halogeen) en warmte (bij LED een verwarmingselement of Halogeenlampen) deze revolutionaire vlammen en zijn niet te onderscheiden van echt vuur. De opstijgende waternevel dwarrelt door de houtblokken naar boven en verdeelt zich door een gloeibed van houtblokken. Het vuurbeeld lijkt echt, maar het wordt niet warm. De hoogte van de vlammen is regelbaar en volkomen veilig. Een bijkomend effect is dat hierdoor de vochthuishouding in huis bevorderd. Dit komt o.a. ten gunste van uw houten vloeren, meubelen en instrumenten. Ook beschikken diverse modellen over warmtestanden. Dit element werkt onafhankelijk van de sfeerstanden en kan bij de meeste haarden een warmte afgeven van max. 2000Watt (2Kw.)

Groot assortiment modellen leverbaar

De Optimyst vuren zijn te leveren als vrijstaand model, inbouwmodel, hangmodel, roomdevider, als model in een schouw of meubel verwerkt, of als vervanging van de (open)haard.

Tevens zijn er modellen die te koppelen zijn met elkaar zodat u een “breed vuur” van wel enkele meters tegen een muur/wand kan creëren.

Er is zelfs de mogelijkheid om deze op de waterleiding aan te sluiten. Hierdoor zijn deze ook zeer geschikt als blikvanger bij de entree van een hotel of plaatsing in een restaurant. Uw klanten zullen het waarderen.

Ontdek onze Optimyst haarden

Het Optimyst systeem moet u echt gezien hebben. Menig klant in de showroom blijft kijken naar de vlammen van de Optimyst haarden. Het intrigeert en is levensecht. Kom het zelf ervaren!

Hieronder zijn enkele belangrijke punten voor u op een rijtje gezet:

 • Realistisch vuurbeeld (3-D effect)
 • Brengt absoluut sfeer in uw woonkamer
 • Eenvoudig te plaatsen, geen schoorsteen nodig
 • Grote modelkeuze in modellen groot aantal modellen
 • Zuinig in gebruik, milieuvriendelijk
 • Modellen met warmtestanden
 • Afstandsbediening
 • Plug and Play principe
 • Veilig, kindvriendelijk
 • Brandt met volle watertank – afhankelijk van model – minstens 7 uur
 • De vochthuishouding in huis bevorderend
 • Keuze uit een haard met de uitvoering waterreservoir of aansluiting waterleiding.
 • Haarden met een onafhankelijke verwarmingsfunctie tot 2 kW of geen verwarmingsfunctie.
 • E-MatriX haarden ontwikkeld ter vervanging van de gashaarden. Zij hebben een onafhankelijke verwarmingsfunctie tot 2kW. en één of meerdere ruiten van glas.

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de Optimyst waterdamp haard voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak ‘s avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken. Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor het kopen van een elektrische haard met Opti-myst vuur. Neem gerust contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u graag onze showroom bezoeken? Behoeft u meer informatie over ons assortiment? Of wilt u meer weten over de specificaties van dit product? Neem dan snel contact met ons op. Bel: 06-41108189. Wij adviseren u graag over de beste elektrische haard met Opti-Myst vuur voor u!