Eigenschappen van de elektrische haard met Opti-Virtual vuur

Elektrische haarden met Opti-Virtual vuur zijn net even wat anders dan anders. Het zijn elektrische haarden met prachtige extra effecten. Ze creëren de illusie dat u met echt vuur te maken heeft door de wegspringende vonkjes, het geknisper van het hout en het levensechte vlammenspel. Dit illusionisme is een vrij bijzondere techniek en gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat geestverschijningen als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea.

Een geschikte ombouw voor een Opti-Virtual haard.

U kunt de Opti-Virtual haard in elke denkbare ruimte toepassen of in laten bouwen. U kunt ervoor kiezen de elektrische haard in uw huis te plaatsen, maar de haard is ook zeer zeker geschikt voor openbare ruimtes. Denk hierbij aan café’s, restaurants, hotelkamers of de lobby van een hotel als er relatief weinig toezicht mogelijk is.
U kunt de Opti-Virtual haard in een Cinewall (in laten) bouwen, in een haard-meubel, of heeft u zelf een ontwerp? Wilt u de vele mogelijkheden van de elektrische haard met Opti-Virtual vuur ook ontdekken? Neem dan snel contact met ons op!

flame Faber_Opti_Virtual_Double

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor het kopen van een schouw voor een haard met een Opti-Virtual vuur. Neem gerust contact op!

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de beste schouw of ombouw voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak s’ avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken.
Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.