Voor elke kachel en interieur een passende Cinewall, haardmeubel of schouw

Bent u op zoek naar een mooie schouw of Cinewall
voor uw elektrische haard, bio ethanol brander, gashaard of houtkachel? Kom dan langs
in de sfeervolle showroom van de Kachelaer.
Wij hebben voor uw kachel, haard of biobrander van bijvoorbeeld de merken Faber Dimplex of Xaralyn een bijpassende schouw die er perfect bij past. In het ene interieur past een moderne schouw perfect, in het andere een klassieke. Voor elke haard of kachel hebben wij een geschikt model. Misschien heeft u een eigen ontwerp gemaakt?
De meubelmaker kan al uw wensen vervullen. Zo geniet u niet alleen van een heerlijke warmte en sfeer, maar verrijkt u uw interieur met een ware eye catcher. Bezoek onze showroom als u belangstelling heeft.

flame Trivero 180 Living room

Diverse soorten materialen

In onze sfeervolle showroom treft u een zeer diverse collectie aan. Zo kunt u kiezen uit modellen en materialen.

Voorbeelden materialen:

  • MDF is geperst hout. Hierdoor kunnen schouwen in alle kleuren gespoten worden.
  • Een Fossil Stone (fossielsteen) schouw wordt gemaakt door een houten basis te voorzien van een laag natuursteen, die vervolgens gevlakt wordt. Het eindresultaat is een volledig natuurstenen schouw met een betrekkelijk laag gewicht. Door het gewicht op deze manier laag te houden is de haard veel makkelijker te verplaatsen en wordt het veel meer een meubelstuk. Uitgevoerd in het gezoet (mat) en gepolijste versie en een keuze uit drie verschillenden kleuren.
  • Kiest u voor een marmeren schouw? Dan heeft u de keuze uit 30 verschillende steensoorten en schouwen.
  • Tevens hebben wij enkele schouwen in de collectie welke zijn uitgevoerd in het fineer.

Fineer is een dun laagje hout dat op plaatmateriaal wordt aangebracht. Omdat de fineer laag echt hout is, is het vaak niet van massief hout te onderscheiden.

Maatwerk

Wordt het een moderne (driezijdige) ombouw, een Cinewall, een haard-meubel, een te verplaatsen schouw, of een natuurstenen schouw geheel op uw wensen afgestemd? Of heeft u een eigen ontwerp? Neem contact met ons op!

Diverse sfeerbeelden van schouwen

Informatie of vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor de aanschaf van een passende schouw. Neem gerust contact op!

Bezoek onze showroom of plan vandaag nog uw afspraak in

Mag onze adviseur u adviseren over de beste schouw of ombouw voor u? Kom kijken of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook een afspraak s’ avonds behoort tot de mogelijkheden om de showroom te bezoeken.
Bel 06-41108189 of stuur een email naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze merken:

Wij leveren elektrische haarden, bio-ethanol branders, gashaarden, houtkachels, buitenhaarden en schouwen van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Cocoon Fires, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Icon Fires, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Trimline Fires, Wanders en Xaralyn.

Meer informatie of advies over een geschikte schouw voor uw kachel of haard nodig?

Bel naar 06-41108189, stuur een mail naar info@kachelaer.nl of zoek direct uw ideale schouw uit in onze sfeervolle showroom!