De winkel voor een open haard of elektrische kachel in Aalsmeer

Woont u in de omgeving van Aalsmeer en bent u op zoek naar een adres waar u terecht kunt voor een mooie elektrische kachel, een prachtige stenen schouw of een gezellige open haard? Klop dan aan bij De Kachelaer. Wij verkopen de mooiste branders, haarden en schouwen.

Bent u in Gouda? Breng dan zeker een bezoek aan onze sfeervolle showroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe bio ethanol haard, moderne schouw of elektrische sfeerhaard. De producten zijn van echte kwaliteitsmerken als HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op vanuit Aalsmeer of bezoek onze showroom.

Gemak en gezelligheid met een elektrische haard

Wenst u in huis de warmte en gezelligheid van een haard? Maar wilt u niet uw hele huis verbouwen voor het aanleggen van een rookkanaal? Dan hebben wij de oplossing voor u gevonden. Kies voor een elektrische haard of kachel! Voor een elektrische kachel heeft u slechts een stopcontact nodig.

Zo kunt u op een eenvoudige manier thuis van een gezellig vuurtje genieten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere een Optimyst haard, stoomhaard, 3D haard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Vraag onze medewerkers om hulp bij het uitkiezen van de juiste elektrische haard of kachel.

Groen genieten met een bio ethanol brander

Het is vandaag de dag ook mogelijk om op een groene manier te genieten van een haard in Aalsmeer. De bio ethanol haard is een brander die CO₂ neutraal warmte en vlammen produceert. De brander bevat een unieke steen die de vloeistof in de brander op een schone, zuivere en reukloze manier kan laten verdampen.

Tijdens de verdamping ontstaat er een gezellige gele vlam. Heeft u al een bestaande schouw? Dan kan de bio ethanol brander daar gemakkelijk in geplaatst worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een nieuwe stenen schouw of open haard te kopen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Onze vijf zekerheden

Wij helpen u in Aalsmeer graag met beste haarden en schouwen. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van:

  • Advies op maat
  • 24/7 te bereiken op afspraak
  • Een sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg op locatie
  • Mogelijkheid tot levering ‘s avonds

Wij horen graag wat uw wensen zijn in Aalsmeer!

Kachels en open haarden Aalsmeer

Neem contact op vanuit Aalsmeer

Wilt u in Aalsmeer ook genieten van een prachtige open haard, moderne schouw, elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander? Neem dan contact met ons op via 06-41108189 of mail naar info@kachelaer.nl. Wij informeren u dan graag verder over de mogelijkheden op het gebied van een open haard, bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Aalsmeer!