Het adres voor een open haard of elektrische kachel

Zoekt u in regio Alphen aan den Rijn een adres waar u terecht kunt voor een prachtige elektrische kachel, een indrukwekkende stenen schouw of een fijne open haard? Dan zit u bij Kachelaer helemaal goed. Al jaren zijn wij leverancier van prachtige kachels, branders en haarden van topmerken als HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn.

Wat heeft uw voorkeur? Gaat u voor een openhaard schouw, elektrische sfeerhaard of een bio ethanol brander? Wanneer u onze gezellige showroom in Gouda bezoekt, kunt u alvast inspiratie opdoen. Neem snel contact met ons op vanuit Alphen aan den Rijn of bezoek de showroom voor tips en advies.

Breng gezelligheid in uw woning met een elektrische haard of kachel

Wanneer u in Alphen aan den Rijn een open haard aanschaft, moet u vaak uw pand of huis verbouwen om een rookkanaal aan te leggen. Met een elektrische kachel of haard is dit helemaal niet nodig. Een elektrische sfeerhaard biedt de warmte en gezelligheid van een open haard, maar heeft slechts een stopcontact nodig. In onze collectie vindt u een ruim aanbod met verschillende types en soorten. Wij leveren bijvoorbeeld een Optimyst haard, stoomhaard, 3D haard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Een haard of kachel voor iedere woning of pand dus.

Kachels en open haarden Alphen aan den Rijn

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Uw leverancier van een bio ethanol brander

Genieten van een gezellig, warm haardvuur kan tegenwoordig ook op een energiezuinige en duurzame manier. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale bio ethanol haard. De bio ethanol brander is CO₂ neutraal en bevat een bijzondere absorberende steen die de vloeistof in de haard op een schone, zuivere en vrijwel reukloze manier laat verdampen.

Een groot voordeel aan een bio ethanol brander, is dat u hem in een bestaande schouw of haard kunt plaatsen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een nieuwe stenen schouw, moderne schouw of open haard te kopen via Kachelaer.

Hier kunt u op rekenen in Alphen aan den Rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn al een keuze kunnen maken? Bij ons bent u in ieder geval verzekerd van:

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Een sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg op locatie
  • De levering is ook ‘s avonds mogelijk

Bel of mail ons snel vanuit Alphen aan den Rijn en geef uw wensen aan ons door!

Neem contact op vanuit Alphen aan den Rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn besloten om een moderne, stenen schouw, elektrische sfeerhaard, bio ethanol brander of open haard aan te schaffen? Bel ons dan via 06-41108189 of mail via info@kachelaer.nl. Wij helpen u dan graag met het uitkiezen van uw ideale open haard, bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Alphen aan den Rijn!