Elektrische en biohaarden van Kachelaer nabij Amstelveen

De elektrische kachels en bio ethanol haarden van Kachelaer zijn van de beste kwaliteit van hoogwaardige merken zoals Dimplex, Faber, Have Verwarming en Xaralyn. Elektrische kachels en bio haarden zijn een geweldige manier om in Amstelveen dezelfde gezellige en warme sfeer te creëren van een open haard, zonder daadwerkelijk een open haard met schoorsteen en rookkanaal aan te leggen. Onze elektrische en bio ethanol haarden zijn tegenwoordig in zoverre geoptimaliseerd dat u realistische vlammen krijgt die ook warmte afgeven. In onze showroom nabij Amstelveen kunt u een kijkje komen nemen in ons grote assortiment. Naast kachels hebben we ook moderne en stenen open haard schouwen, gashaarden, houtkachels en handige accessoires.

Diverse soorten kwalitatieve elektrische sfeerhaarden

Al onze elektrische sfeerhaarden bevatten realistische en romantische vlammen en geven ook warmte af. Op die manier kunt u in Amstelveen dezelfde sfeer krijgen zoals die van een open haard. Het makkelijke van een elektrische kachel is dat deze tegen elke wand geplaatst kan worden en u alleen een stopcontact nodig heeft.

Door de mooie uitstraling van de kachels en de diverse designs in ons assortiment, zult u vast een haard vinden die een prachtig middelpunt van uw interieur in Amstelveen kan vormen. U kunt bij ons elektrische kachels bestellen met Opti Virtual vuur, Opti-Myst vuur van Faber Dimplex en met Opti-Flame vuur.

Bio ethanol sfeerhaarden, wandhaarden en sfeerlantaarns

Wilt u sfeer en warmte creëren in uw interieur in Amstelveen, maar geen CO2 uitstoot genereren? Kies dan voor de milieuvriendelijke bio ethanol haarden of -branders van Kachelaer. De branders bevatten een absorberende steen die speciale biobrandvloeistof schoon, zuiver en reukloos verbrandt. Aangezien de steen nooit vervangen hoeft te worden, heeft u een veilig en zeer zuinig brandsysteem met een gele, grote vlam.

Bij Kachelaer kunt u diverse bio ethanol branders verkrijgen zoals van wandhaarden, fire baskets en sfeerlantaarns. De biobranders zijn overal neer te zetten, zelfs in uw tuin of in uw caravan! Het is ook mogelijk om er een passende schouw bij te bestellen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Wat Kachelaer u kan bieden in Amstelveen

Kachels en open haarden Amstelveen

Redenen waarom u het beste kunt kiezen voor de open haard schouwen, elektrische kachels of bio ethanol haarden van Kachelaer, is omdat wij u de beste merken bieden.Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar op afspraak, krijgt u deskundig advies op maat, is het mogelijk uw bestelling ’s avonds te leveren in Amstelveen en krijgt u op uw locatie in Amstelveen een heldere uitleg over uw nieuwe product. Kom ook langs in onze grote en sfeervolle showroom in Gouda, of bel naar: 06-41108189.