Open haard kopen in Amsterdam? De beste vindt u bij Kachelaer

Wilt u in Amsterdam een open haard kopen? Of bent u op zoek naar een elektrische haard, optimyst haard of bio ethanol haard van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Kachelaer in Gouda aan het juiste adres. Een open haard of kachel biedt ontzettend veel warmte, sfeer en gezelligheid aan uw interieur in Amsterdam. Aangezien een open haard met echt vuur niet altijd ideaal is, bieden we u uitstekende alternatieven die dezelfde sfeer kunnen neerzetten en ook nog eens beter zijn voor het milieu. In onze webwinkel kunt u ons breed assortiment aan elektrische kachels en bio ethanol haarden bekijken. Tevens kunt u bij ons terecht voor een prachtige schouw in diverse stijlen zoals een moderne of stenen schouw.

De mooiste en beste elektrische kachels in Amsterdam

Een elektrische haard is een geweldig en makkelijk alternatief voor de ouderwetse open haard. Eén van de voordelen van een elektrische kachel is dat er minder breekwerk en verbouwing nodig is in Amsterdam om de kachel te installeren. Het is immers niet nodig om een rookkanaal en schoorsteen aan te leggen.

Tegenwoordig zijn de elektrische sfeerhaarden zo geoptimaliseerd dat ze een zeer realistisch en romantisch vlammen-effect hebben en ook die gezellige warmte afgeven. Onze elektrische haarden zijn van topkwaliteit, omdat ze afkomstig zijn van topleveranciers zoals Xaralyn, Have Verwarming, Faber, Dimplex en Dru. U kunt bij ons een grote diversiteit aan elektrische haarden vinden, denk aan een Optimyst haard, stoomhaard, waterhaard, 3D haard, Optiflame en Vitual V haard.

Milieubewuste bio ethanol haard in Amsterdam

Draagt u het milieu een warm hart toe, maar wilt u toch kunnen genieten van de onbetaalbare sfeer en warmte van een open haard in Amsterdam? Hier is iets op bedacht: de milieuvriendelijke en reukloze bio ethanol haard. In de bio ethanol brander, van het merk Xaralyn, zit een absorberende steen die de vloeistof schoon, reukloos en zuiver verbrandt. De steen hoeft nooit vervangen te worden. Het brandsysteem is zuinig en veilig en geeft een mooie grote, gele vlam.

In deze unieke haard wordt een biobrandstof gebruikt om te verbranden die CO2 neutraal is. U kunt de bio ethanol branders bij u in Amsterdam prachtig combineren met een moderne of stenen open haard schouw.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Kachels en open haarden Amsterdam

Bestel uw elektrische of bio brander bij Kachelaer

Wilt u ook een prachtige elektrische of bio ethanol haard in uw woning in Amsterdam? Eventueel met een bijpassende schouw?

Kom gerust eens langs in onze sfeervolle en uitgebreide showroom in Gouda en vraag om goed advies op maat. U kunt ons ook bereiken op: 06-41108189.