Koop uw open haard of elektrische kachel via De Kachelaer

Bent u woonachtig in Barendrecht en zoekt u een leverancier die u een mooie moderne schouw, elektrische kachel of prachtige open haard kan leveren? Dan bent u bij De Kachelaer aan het juiste adres.

In onze gezellige showroom in Gouda vindt u een ruim aanbod met verschillende modellen kachels, branders en haarden. Wat dacht u van een openhaard schouw, elektrische sfeerhaard of een bio ethanol brander? Alle producten zijn van echte topmerken als HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of bezoek vanuit Barendrecht onze showroom.

Kies voor gezelligheid in huis met een elektrische haard of kachel

Wilt u in Barendrecht genieten van de warmte en gezelligheid van een open haard? Maar wilt u niet uw gehele huis verbouwen voor een rookkanaal? Dan is een elektrische kachel ideaal voor u.

U hoeft alleen een stopcontact tot uw beschikking te hebben. Daarop kunt u eenvoudig de elektrische haard of kachel aansluiten. Bij ons vindt u bijvoorbeeld een Optimyst haard, stoomhaard, 3D haard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Waar wilt u uw interieur mee verrijken?

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Leverancier van een CO₂ neutrale bio ethanol brander

Van een warm en gezellig vuur genieten, kan tegenwoordig ook op een duurzame manier in Barendrecht. Door voor een CO₂ neutrale bio ethanol haard te gaan, draagt u een steentje bij aan een groene toekomst. Dit type haard bevat een speciale absorberende steen die de vloeistof in de haard op een schone, zuivere en vrijwel reukloze manier kan laten verdampen. Dit zorgt voor een regelmatige, zichtbare vlam die uw huis verwarmt en oplicht. De bio ethanol brander kan in een bestaande schouw of haard worden geplaatst, maar u kunt natuurlijk ook een nieuwe stenen schouw, moderne schouw of open haard kopen.

Profiteer van deze voordelen in Barendrecht

Wenst u ook te genieten van een elektrische kachel, bio ethanol haard of moderne, stenen schouw via De Kachelaer? Dan kunt u de volgende voordelen verwachten:

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Een sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg op locatie
  • De levering is ook ‘s avonds mogelijk

Geef uw wensen wat betreft uw kachel of open haard aan ons door vanuit Barendrecht!

Kachels en open haarden Barendrecht

Bel of mail ons vanuit Barendrecht

Wanneer u in Barendrecht ook wilt genieten van een fijne elektrische sfeerhaard, een moderne, stenen schouw, een bio ethanol haard of open haard, kunt u bellen naar 06-41108189 of mailen via info@kachelaer.nl.
U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een prachtige open haard, bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Barendrecht!