Nabij Delft goede elektrische en biohaarden van De Kachelaer

Hoogwaardige merken van elektrische kachels en bio ethanol haarden zoals Xaralyn, Have Verwarming, Faber en Dimplex, zijn verkrijgbaar bij De Kachelaer. Zonder dat u een schoorsteen of rookkanaal hoeft aan te leggen, kunt u in Delft, middels onze elektrische kachels en bio haarden, toch genieten van een heerlijk, ontspannen vuurtje in huis. Dankzij de realistische vlammen die de geoptimaliseerde elektrische en bio ethanol haarden afgeven, zijn ze ontzettend sfeervol en knus. Bekijk ons grote assortiment in onze showroom nabij Delft. Heeft u nog accessoires, houtkachels, gashaarden, moderne of stenen schouwen nodig? Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Kwalitatieve elektrische sfeerhaarden in diverse soorten

Alle elektrische sfeerhaarden in ons assortiment geven heerlijke warmte af en bevatten romantische en realistische vlammen. Zo is het vergelijkbaar met de sfeer die een open haard kan bieden. Het enige wat u in Delft nodig heeft bij een elektrische kachel, is een stopcontact. De kachel kan tegen iedere wand geplaatst worden. Een mooie kachel of haard kan een prachtig middelpunt vormen in uw interieur in Delft, zeker aangezien we vele diverse designs hebben in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan elektrische haarden met Opti-Flame vuur, Opti-Myst vuur van Faber Dimplex en Opti Virtual vuur.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Bio Ethanol sfeerlantaarns, wandhaarden en sfeerhaarden

Wilt geen CO2 uitstoten, maar toch de warme en gezellige sfeer van een vuurtje in uw interieur in Delft? Bij De Kachelaer kunt u milieuvriendelijke bio ethanol branders en haarden bestellen. Deze haarden verbranden biobrandvloeistof op een reukloze, zuivere en schone wijze, dankzij de absorberende steen. De steen gaat levenslang mee omdat het een heel zuinig en veilig brandsysteem is dat een grote en gele vlam afgeeft.

Wilt u een prachtige sfeerlantaarn, een fire basket of een gezellige wandhaard? Als u het bij De Kachelaer bestelt, heeft u een ruime keuze aan biobranders en het is ook mogelijk om een bijpassende schouw erbij te bestellen. Een groot voordeel van biobranders is dat ze overal neergezet kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig vuurtje in uw slaapkamer, in de tuin of misschien wel uw caravan.

Wat u in Delft kunt verwachten van De Kachelaer

Wilt u uw elektrische kachel, open haard schouw of bio ethanol haarden bestellen bij een bedrijf dat de beste merken in het assortiment heeft? Dan moet u bij Kachelaer zijn. Daarnaast kunnen we uw bestelling ’s avonds leveren in Delft, ontvangt u een heldere uitleg over uw product, krijgt u deskundig advies op maat en zijn wij 24/7 bereikbaar op afspraak. Bent u benieuwd naar ons geweldige assortiment? Kom dan vanuit Delft eens een kijkje nemen in onze showroom in Gouda. Ons telefoonnummer: 06-41108189.