Nabij Den Haag een open haard kopen? Bestel bij Kachelaer

Nabij Den Haag een open haard kopen? Of wilt u een kwalitatieve bio ethanol haard, optimyst haard of elektrische haard? Bestel het bij Kachelaer in Gouda. Veel mensen willen een open haard in Den Haag omdat het veel gezelligheid, sfeer en warmte biedt. Het nadeel is dat een open haard soms niet mogelijk is. Om toch diezelfde warmte en sfeer in huis te krijgen, bieden we u geweldige alternatieven die ook nog eens milieuvriendelijker zijn. Bekijk het uitgebreide aanbod aan bio ethanol haarden en elektrische kachels in onze webwinkel. Hier kunt u ook geweldige schouwen vinden die er mooi bij passen. Zoals een stenen of moderne schouw. Alles wordt bij u geleverd.

In Den Haag een milieubewuste bio ethanol brander

Wilt u in Den Haag genieten van de warmte en sfeer van een open haard, maar vindt u het milieu ook belangrijk? Een bio ethanol haard is dan een hele goede en milieuvriendelijke oplossing.

De absorberende steen die in de bio ethanol brander zit, verbrandt de vloeistof zuiver, reukloos en schoon. Het veroorzaakt dus geen CO2 uitstoot. Het mooie is dat de steen nooit vervangen hoeft te worden. De brander geeft een grote en mooie gele vlam en verbrandt zuinig en heel veilig. Onze bio branders verbranden biobrandstof en zijn van het hoogstaande merk Xaralyn.

Het is ook mogelijk om een prachtige stenen of moderne open haard schouw bij ons te bestellen voor uw woning in Den Haag.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

In Den Haag de beste en modernste elektrische kachels

Als een open haard niet mogelijk is, is een elektrische haard een heel goed alternatief. Om de kachel bij u in Den Haag te installeren, is geen verbouwing en breekwerk nodig, omdat u geen rookkanaal of schoorsteen nodig heeft.

Met een stopcontact komt u al een heel eind. Dit lijkt misschien minder knus, maar toch geven ook elektrische haarden romantische vlammen die heerlijk warm zijn. Dat komt omdat deze tegenwoordig geweldig geoptimaliseerd zijn. Aangezien onze elektrische haarden afkomstig zijn van hoogwaardige merken zoals Dru, Dimplex, Faber, Have Verwarming en Xaralyn, kunnen we u voorzien van topkwaliteit. De verschillende elektrische haarden in ons assortiment zijn onder andere: Virtual V haard, Optiflame, 3D haard, waterhaard, stoomhaard of Optimyst haard.

Kachels en open haarden Den Haag

Bij Kachelaer de elektrische of bio brander bestellen

Wilt u in uw huis in Den Haag ook een kwalitatieve bio ethanol of elektrische haard? Misschien wilt u daar ook een mooie schouw bij?

Kom voor goed advies op maat eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom in Gouda. U kunt u uiteraard ook bellen: 06-41108189.