Bio- en elektrische haarden van Kachelaer nabij Dordrecht

De bio ethanol haarden en elektrische kachels van Kachelaer zijn van topkwaliteit en van de beste merken, denk aan Faber, Dimplex, Xaralyn en Have Verwarming. Bio haarden en elektrische kachels zijn een fantastische manier om in Dordrecht een gezellige en warme sfeer te realiseren, zonder dat u hiervoor een open haard met rookkanaal en schoorsteen hoeft aan te leggen.

Tegenwoordig zijn de bio ethanol- en elektrische haarden zo geoptimaliseerd dat ze realistische vlammen afgeven die ook warmte uitstralen. Bekijk in onze showroom nabij Dordrecht het uitgebreide assortiment. Naast haarden hebben we ook stenen en moderne open haard schouwen, houtkachels, gashaarden en handige accessoires.

Verschillende soorten elektrische sfeerhaarden

De elektrische sfeerhaarden die u bij ons kunt kopen, bevatten romantische en realistische vlammen die warmte afgeven.

Zo kunt u in Dordrecht een gezellige en warme sfeer krijgen, zoals die van een echte open haard. Wat fijn is aan een elektrische kachel, is dat deze tegen iedere wand bevestigd kan worden. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact.

Kachels en open haarden Dordrecht

Dankzij ons uitgebreide assortiment aan kachels en haarden, zit er vast iets tussen wat een grote bijdrage levert aan uw interieur in Dordrecht. De soorten elektrische kachels die u bij ons kunt bestellen zijn met Opti-Myst vuur van Faber Dimplex, Opti-Flame vuur of met Opti Virtual vuur.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Bio ethanol wandhaarden, sfeerhaarden en sfeerlantaarns

Wilt u warmte en sfeer realiseren in uw interieur in Dordrecht, maar wilt u daarbij CO2 uitstoot voorkomen? Ga dan voor een milieuvriendelijk alternatief, zoals de bio ethanol branders of haarden van Kachelaer. De biobranders hebben een absorberende steen die op een schone, zuivere en reukloze wijze biobrandvloeistof verbrandt.

De steen hoeft niet vervangen te worden. Daardoor heeft u een zeer zuinig en veilig brandsysteem met een grote, gele vlam. Bij Kachelaer zijn verschillende bio ethanol branders te bestellen zoals fire baskets, wandhaarden en sfeerlantaarns. U kunt de biobranders op elke gewenste plek plaatsen, zelfs in de caravan of in uw tuin. Bij Kachelaer kunt u ook passende schouwen erbij bestellen.

Wat Kachelaer u in Dordrecht kan bieden

Waarom u het beste kunt kiezen voor de elektrische kachels, bio ethanol haarden of open haard schouwen van Kachelaer? Dat is omdat wij de beste merken aanbieden.

Tevens krijgt u altijd deskundig advies op maat, zijn wij 24/7 bereikbaar op afspraak, kan uw bestelling ’s avonds geleverd worden in Dordrecht en geven we altijd een duidelijke uitleg over uw nieuwe product. Kom vanuit Dordrecht eens langs in onze sfeervolle en grote showroom in Gouda. Ons telefoonnummer: 06-41108189.