Dichtbij Gouda goede bio- en elektrische haarden van de Kachelaer

Bio ethanol haarden en elektrische kachels van topleveranciers zijn verkrijgbaar bij de Kachelaer. Denk aan de merken Have Verwarming, Dimplex, Xaralyn en Faber. Het is niet nodig om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen, want dankzij onze bio ethanol branders en elektrische kachels kunt u in Gouda heerlijk genieten van een ontspannen vuurtje zonder een grote verbouwing. Door het realistische vlammeneffect en de warmte die de haarden afgeven, krijgt u een knusse sfeer in huis. Bekijk ons ruime assortiment in de webshop of showroom in Gouda. Nog op zoek naar houtkachels, accessoires, open haard schouwen of gashaarden? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Geoptimaliseerde elektrische sfeerhaarden in verschillende soorten

Elke elektrische sfeerhaard die u via ons kunt aanschaffen bevat realistische en romantische vlammen en geeft heerlijke warmte af. Zo creëert u een vergelijkbare sfeer als die van een open haard.

Voor een elektrische kachel heeft u in Gouda alleen maar een stopcontact nodig.

Vervolgens kan de kachel tegen elke muur geplaatst worden. Een mooie elektrische haard of kachel kan middels de geoptimaliseerde uitstraling een stralend middelpunt vormen in uw interieur in Gouda.

Bekijk in de webshop de verschillende soorten zoals Opti-Myst vuur van Faber Dimplex, Opti-Flame vuur en Opti Virtual vuur.

Wandhaarden, sfeerhaarden en sfeerlantaarns met bio ethanol brander

Wilt u de CO2 uitstoot beperken, maar toch een gezellige en warme sfeer creëren in uw huis in Gouda? Bekijk dan bij de Kachelaer de milieuvriendelijke bio ethanol haarden en branders. Deze branders verbranden biobrandvloeistof op een zuivere, reukloze en schone manier. De verbranding gaat via een absorberende steen.
De steen hoeft nooit vervangen te worden en is tevens een zuinig en veilig brandsysteem. Een biobrander geeft een mooie, gele vlam af. Wilt u een mooie fire basket, sfeerlantaarn of gezellige wandhaard? Bestel het via Kachelaer en kies uit een breed assortiment aan biobranders. Wij hebben ook prachtige schouwen. Wat een bio ethanol brander zo fijn maakt, is dat het overal geplaatst kan worden zoals in de tuin, slaapkamer, caravan of woonkamer.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Dit kunt u in Gouda verwachten van De Kachelaer

Wilt u ook graag een nieuwe open haard schouw, elektrische kachel of bio ethanol haard aanschaffen via een bedrijf die alle goede merken aanbiedt? Dan bent u bij De Kachelaer helemaal goed.

Onze service bestaat daarnaast uit: mogelijkheid om de bestelling ’s avonds in Gouda te bezorgen, u ontvangt deskundig advies op maat, uw product wordt altijd helder aan uw uitgelegd bij bezorging en u kunt ons 24/7 bereiken.

Kachels en open haarden Gouda

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Gouda. Telefoonnummer: 06-41108189.