Bio ethanol en elektrische kachels van hoogwaardige kwaliteit

Bent u voor uw woning in Haarlem op zoek naar een bio haard of elektrische haard van hoogwaardige kwaliteit? Bestel deze dan bij Kachelaer. Onze kachels zijn afkomstig van uitstekende leveranciers en zijn in het geheel geoptimaliseerd. Zo kunt u in uw woning in Haarlem heerlijk genieten van dezelfde warmte en sfeer die een echte open haard geeft. Het voordeel is dat u geen hout hoeft te branden en geen verbouwing hoeft te ondergaan, omdat u geen rookkanaal of schoonsteen benodigt. Behalve elektrische kachels en bio ethanol branders kunt u ook prachtige schouwen bij ons bestellen. Alles wat u in onze webshop bestelt, wordt bij u in Haarlem afgeleverd.

Waarom een bio ethanol brander een goede keus is

De bio ethanol kachels van Xaralyn zijn milieuvriendelijk, geurloos en van topkwaliteit. Tevens zijn ze een excellente keuze om meer sfeer te creëren in uw woning in Haarlem, zonder dat u CO2 uitstoot genereert. Er zijn verschillende soorten bio ethanol kachels verkrijgbaar in ons assortiment, zoals wandhaarden, vrijstaande sfeerhaarden en sfeerlantaarns. Voordelen van bio branders:

  • Zeer zuinig en veilig
  • Speciaal brandsysteem met poreuze steen
  • Een grote, mooie en gele vlam
  • U heeft geen rookkanaal nodig
  • Reukloos en zuiver verbranden zonder CO2 uitstoot
  • Overal te plaatsen zoals slaapkamer, woonkamer, tuin of caravan
  • Het kan ook geplaatst worden in oudere open haarden of kachels

Verschillende soorten schouwen en elektrische kachels

Bij Kachelaer kunt u verschillende soorten schouwen en elektrische kachels vanuit Haarlem bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een optimyst haard, sfeerhaard of Optiflame? Tegenwoordig zijn elektrische kachels erg vergelijkbaar met een echte open haard. Zo is het namaak vuur ingeruild voor prachtige en realistische vlammen die ook daadwerkelijk warmte afgeven.

Dankzij het stralingspaneel of ventilator kunt u de kachel op de gewenste temperatuur instellen. U hoeft uw verwarming in Haarlem dan niet meer aan te zetten. U kunt kachels bestellen met houtblokken of kolen. Elke haard kunt u tegen een muur plaatsen, maar u kunt het gehele plaatje ook compleet maken met een mooie schouw. Ons assortiment bevat moderne en stenen schouwen van topmerken zoals Xaralyn, Dimplex en Have verwarming.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Bekijk ons ruime assortiment bio en elektrische kachels vanuit Haarlem

In onze gezellige showroom in Gouda, nabij Haarlem, kunt u rustig ons brede assortiment bekijken bestaande uit open haard schouwen, elektrische en bio ethanol haarden van hoogwaardige merken.

Hier kunt u ook passend advies op maat krijgen, zodat u de beste kachel bestelt voor uw woning of bedrijf in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-41108189.

Kachels en open haarden Haarlem