Nabij Hilversum bio ethanol en elektrische haarden van topkwaliteit

Bestel bij De Kachelaer als u voor uw huis of bedrijf in Hilversum en bio- of elektrische haard wilt van topkwaliteit. U kunt bij ons kachels bestellen die compleet geoptimaliseerd en afkomstig zijn van topleveranciers. Zo hoeft u geen open haard aan te leggen om in Hilversum toch te kunnen genieten van de sfeer van een echte open haard. Een schoorsteen en rookkanaal heeft u ook niet nodig bij een elektrische kachel of biobrander. Om de sfeer van een echte open haard compleet te maken, is het mogelijk om bij uw bio ethanol of elektrische haard een mooie schouw te bestellen. Alle producten worden netjes bij u in Hilversum afgeleverd.

De meerwaarde van een milieuvriendelijke bio ethanol brander

Wilt u thuis in Hilversum ook die heerlijke sfeer en warmte van een open haard, maar vindt u de CO2 uitstoot maar niks? Wilt u zuinig en milieuvriendelijk stoken? Schaf dan een biobrander aan van topkwaliteit. Ons assortiment bevat sfeerhaarden, sfeerlantaarns en wandhaarden. De meerwaarde van een bio ethanol brander:

  • U kunt ze overal neerzetten zoals uw slaapkamer, tuin, woonkamer en caravan
  • Ze bevatten een speciaal brandsysteem met poreuze steen
  • Ze zijn veilig en zuinig
  • De verbranding is geurloos, CO2 vrij en zuiver
  • Er is een gele en grote vlam zichtbaar
  • U heeft geen rookkanaal nodig
  • De biobrander kan geplaatst worden in oude kachels of open haarden

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Grote keuze aan elektrische kachel en schouwen

Vanuit Hilversum kunt u vele soorten schouwen en elektrische kachels uitzoeken in onze webshop. Zoals de optimyst haard, Optiflame of een elektrische sfeerhaard. Elektrische kachels lijken tegenwoordig steeds meer op een echte open haard. Dat komt omdat de vlammen in de kachels erg realistisch zijn gemaakt en ze daarnaast ook daadwerkelijk warmte afgeven. De hoogte van de temperatuur kunt u instellen middels een ventilator of stralingspaneel. We hebben kachels met zowel houtblokken als kolen. Het is mogelijk om een prachtige schouw te kopen bij uw kachel. Maar als u wilt, kunt u de elektrische haard ook tegen elke muur plaatsen. Wilt u een schouw? Wij hebben moderne en stenen open haard schouwen in het assortiment van de merken Have verwarming, Dimplex en Xaralyn.

Kom vanuit Hilversum ons assortiment bio- en elektrische kachels bekijken

De beste en kwalitatieve elektrische kachels, schouwen en bio ethanol haarden kunt u komen bekijken in de gezellige showroom van De Kachelaer.

Om u te helpen de juiste kachel of schouw uit te kiezen voor uw woning in Hilversum, geven we u graag advies op maat. Wilt u al wat meer informatie? Bel vanuit Hilversum: 06-41108189.

Kachels en open haarden Hilversum