Kwalitatieve bio ethanol en elektrische kachels nabij Leiden

U bent bij Kachelaer aan het juiste adres als u voor uw woning in Leiden graag een elektrische of bio haard wilt bestellen van hoge kwaliteit. Bij ons bestelt u geoptimaliseerde kachels van de beste leveranciers. Zo hoeft u geen hout te verbranden, maar kunt u in uw woning in Leiden toch genieten van de warmte en de sfeer van een open haard. Een rookkanaal of schoorsteen aanleggen is overigens ook niet nodig. Om het open haard gevoel compleet te maken, kunt u bij uw bio ethanol of elektrische haard ook een schouw bestellen. Alles wordt bij u in Leiden afgeleverd.

Kwalitatieve bio ethanol brander en de voordelen

Wilt u in uw woning in Leiden genieten van de sfeer en warmte van een open haard, maar voelt u niets voor de CO2 uitstoot? Wilt u milieuvriendelijk en geurloos stoken met bio branders van topkwaliteit? Wij hebben sfeerlantaarns, sfeerhaarden en wandhaarden in het assortiment. Voordelen van bio branders:

  • Ze kunnen overal neergezet worden: tuin, slaapkamer, woonkamer en zelfs in uw caravan
  • Ze zijn zuinig en veilig
  • Het bevat een uniek brandsysteem met poreuze steen
  • U krijgt een grote, mooie, gele vlam
  • Zuiver, geurloos en CO2 vrij stoken
  • Het kan geplaatst worden in oude open haarden of kachels
  • U heeft geen rookkanaal nodig

Breed assortiment aan schouwen en elektrische kachels

Vanuit Leiden kunt u verschillende soorten elektrische kachels en schouwen bestellen bij Kachelaer. Bijvoorbeeld Optiflame, optimyst haard of een elektrische sfeerhaard. Een echte open haard en elektrische kachels lijken tegenwoordig steeds meer op elkaar. Zo bevatten de kachels nu een realistisch vlammeneffect die ook warmte afgeeft en hebben ze niet meer dat koude namaak vuur.

Wat handig is, is dat u de juiste temperatuur kunt instellen middels het stralingspaneel of ventilator. U kunt kiezen voor een variant met houtblokken of kolen. Bij uw haard kunt u een mooie schouw bestellen, om het open haard gevoel compleet te maken. Maar het is ook mogelijk om de elektrische kachel tegen de wand te plaatsen. Bij ons kunt u een moderne of stenen open haard schouwen bestellen van de hoogwaardige merken Dimplex, Have verwarming en Xaralyn.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Vanuit Leiden ons brede assortiment elektrische en bio kachels bekijken

De beste merken van open haard schouwen, elektrische en bio ethanol haarden kunt u bekijken in onze sfeervolle showroom in Gouda, nabij Leiden. Om ervoor te zorgen dat u de beste en mooiste kachel of schouw bestelt voor uw woning in Leiden, kunt u bij ons altijd passend advies op maat krijgen.

Alvast meer informatie nodig? Bel ons gerust op: 06-41108189.

Kachels en open haarden Leiden