Kachelaer voor een open haard of elektrische haard in Maarssen

Wenst u in Maarssen de gezelligheid van een fijne elektrische kachel, een prachtige stenen schouw of een indrukwekkende open haard? Dan zit u helemaal goed bij De Kachelaer. Wij zijn het adres voor branders, haarden en schouwen met een uitstekende kwaliteit.

Bij ons vindt u producten van topmerken als Dimplex, HAVÉ Verwarming, Faber en Xaralyn. Wanneer u behoefte heeft aan inspiratie, bezoekt u gewoon onze ruime showroom in Gouda. Hier vindt u altijd de bio ethanol haard, moderne schouw of elektrische sfeerhaard die u wenst. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen door te bellen of te mailen vanuit Maarssen.

Een elektrische kachel voor gemak en gezelligheid

Aan de aanschaf van een open haard is vaak een flink prijskaartje verbonden. Niet alleen vanwege de open haard zelf, maar ook omdat er vaak wat verbouwd moet worden in het huis. Er moet bijvoorbeeld een rookkanaal worden gemaakt. Gelukkig is dat met een elektrische kachel of haard niet nodig. Met slechts een stekker in het stopcontact bent u al klaar.

Bij ons vindt u voor iedereen wat wils. Ga bijvoorbeeld voor een 3D haard, Optimyst haard, stoomhaard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Zo geniet u op uw eigen manier van een gezellig, warm vuurtje.

Genieten op een groene manier met een bio ethanol brander

Wilt u in Maarssen op een groene manier genieten van een behaaglijk vlammetje? Kies dan voor een bio ethanol haard.

Deze CO₂ neutrale brander heeft een unieke steen die de vloeistof in de haard op een zuivere en vrijwel reukloze manier laat verdampen. Hierbij ontstaat een gezellige gele vlam die uw ruimte verlicht en verwarmt.

Kachels en open haarden Maarssen

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

De bio ethanol brander kan eenvoudig in de stenen schouw of open haard bij u thuis worden gezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om via De Kachelaer een nieuwe, bijpassende open haard of moderne schouw te kopen.

Onze fijne service

U kunt in Maarssen niet alleen bij ons terecht voor kwaliteitsproducten. Wij staan namelijk ook bekend om onze uitstekende service. Zo bieden wij:

  • Advies op maat
  • Een sfeervolle showroom
  • Heldere uitleg op locatie
  • 24/7 bereikbaarheid op afspraak
  • Mogelijkheid tot levering ‘s avonds

Wij luisteren graag naar uw wensen wat betreft uw nieuwe haard of kachel in Maarssen.

Mail of bel vanuit Maarssen

Voor welke haard of schouw kiest u in Maarssen? Wordt het een indrukwekkende open haard of een moderne schouw? Of heeft u uw oog laten vallen op een elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander?

Bel direct naar 06-41108189 of mail naar info@kachelaer.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen bij het uitkiezen van uw ideale open haard, bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Maarssen!