De leverancier van uw open haard of elektrische kachel

Zoekt u in de omgeving van Nieuwegein een bedrijf waar u terecht kunt voor een moderne schouw, elektrische kachel of prachtige open haard? Dan zit u helemaal goed bij De Kachelaer. In Gouda vindt u onze sfeervolle showroom waar u de verschillende modellen kunt bekijken.

Van openhaard schouw en elektrische sfeerhaard tot bio ethanol brander, u vindt het bij ons. Wij leveren verschillende haarden en kachels van topmerken als HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek direct onze showroom of neem vanuit Nieuwegein contact met ons op.

Breng gezelligheid in huis met een elektrische haard of kachel

Wanneer u in Nieuwegein een nieuwe open haard aanschaft, dient u vaak eerst het hele pand te verbouwen voor een rookkanaal. Zit u liever niet in de rommel van een verbouwing? Maar wilt u toch genieten van een warm en gezellig vuurtje? Dan is een elektrische kachel of haard echt wat voor u. Wij bieden een ruime collectie met bijvoorbeeld een Optimyst haard, stoomhaard, 3D haard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Kom snel naar onze showroom en bekijk de mogelijkheden.

Kachels en open haarden

CO₂ neutraal genieten met een bio ethanol brander

Wilt u in Nieuwegein een kachel waarmee u ook nog een steentje bijdraagt aan een schonere toekomst? Kies dan voor een bio ethanol haard. De bio ethanol brander is CO₂ neutraal. Dit wordt mogelijk gemaakt door zijn unieke absorberende steen. Deze steen is in staat om de vloeistof schoon, zuiver en vrijwel reukloos te laten verdampen. Tijdens de verdamping ontstaat er een regelmatige, zichtbare vlam die voor veel sfeer in huis zorgt. Met een bio ethanol brander kunt u zelf het type schouw bepalen. Dit kan een oude schouw of open haard zijn, maar u kunt ook voor een nieuwe stenen schouw, moderne schouw of prachtige open haard gaan.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

De voordelen die wij u bieden in Nieuwegein

Wilt u via ons een elektrische kachel, bio ethanol haard of moderne, stenen schouw aanschaffen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ook ‘s avonds levering mogelijk
  • 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Een heldere uitleg op locatie
  • Deskundig advies op maat
  • Een sfeervolle showroom

Wij horen graag uw wensen wat betreft uw kachel of open haard in Nieuwegein!

Benader ons vanuit Nieuwegein

Wilt u in Nieuwegein ook gezelligheid in huis brengen met een elektrische sfeerhaard, een moderne, stenen schouw, een bio ethanol haard of open haard? Bel dan snel naar 06-41108189 of mail via info@kachelaer.nl.

Wij informeren u dan graag verder over de mogelijkheden op het gebied van een bio ethanol brander, open haard of een elektrische sfeerhaard in Nieuwegein!