Verrijk uw woning met een open haard

Wilt u een open haard kopen voor in uw woning of bedrijfspand? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van De Kachelaer. Wij verkopen prachtige, milieuvriendelijke en veilige haarden. Kies voor een elektrische haard, een gashaard of een sfeervolle bio ethanol brander. Bij ons kunt u meteen een prachtige, bijpassende schouw aanschaffen! Zo geniet u met één aankoop van een prachtige eye catcher in uw interieur. Heeft u al een idee of u een haard wenst van HAVÉ Verwarming, Xaralyn, Faber of Dimplex? Of dat u een voorkeur heeft voor Opti Virtual vuur, Opti-Myst vuur van Faber Dimplex of Opti-Flame vuur? Laat ons u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren over uw mogelijkheden. Met als gevolg dat u precies die open haard kunt kopen waar u al tijden naar op zoek bent!

Kom meer te weten over de elektrische haard

De elektrische haard is werkelijk net zo sfeervol, gezellig en warm als de originele open haard, maar heeft u daarnaast nog vele extra voordelen te bieden. Zo werkt een elektrische haard zeer milieuvriendelijk en energiezuinig. Dit maakt dit bijzondere product CO₂-neutraal. Een ander groot voordeel is dat u voor een elektrische sfeerhaard geen rookkanaal of schoorsteen nodig heeft. U hoeft uw pand dus niet te verbouwen. Daarnaast kunt u uw nieuwe kachel overal plaatsen waar u wenst.

Tegen elke muur en in sommige gevallen zelfs in het midden van de ruimte. Wat de kwaliteit van het vuureffect betreft; deze is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van een klassieke open haard. De dansende vlammen ogen uiterst realistisch en geven een instant romantische en warme sfeer. Laat ons u in onze showroom meer vertellen over de verschillen in de Optimyst haard, de Opti-Flame, de Virtual V haard, de Stoomhaard, de Waterhaard en de 3D haard.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Ontdek de mogelijkheden met de gashaard

Een conventionele openhaard of gashaard werkt als een open toestel. Dat betekent dat de benodigde zuurstof voor het verbrandingsproces aan de ruimte waarin de haard of kachel geplaatst is wordt onttrokken. Ook is het vaak mogelijk om een bestaande hout open haard te voorzien van een gasblokkenvuur: Wij spreken dan nog steeds van een open toestel. Let wel, in nieuwbouwwoningen of ‘kierdichte’ woningen is het niet langer toegestaan dergelijke apparaten op te stellen, zonder het nemen van speciale maatregelen.

Wenst u toch een open haard of open kachel in uw woning of bedrijfspand, dan zult u van buiten de woning een speciale buis moeten aanbrengen voor de aanvoer van verse lucht. Meestal wordt deze buis via de vloer en de kruipruimte met de buitenlucht verbonden. Een eenvoudigere en goedkopere oplossing is te kiezen voor een zogenoemd gesloten toestel. U kiest dan automatisch voor een open haard of kachel op gas. Bij een gesloten toestel wordt er een verbinding gemaakt door de buitenmuur voor de toevoer van zuurstof en de afvoer van rookgassen. Vraag ons naar meer informatie over de mogelijkheden hierin.

Kies voor een veilige, energiezuinige en mooie haard

Wenst u wel die look van een open haard, maar wilt u bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor een bio ethanol haard. Deze milieuvriendelijke producten werken op biobrandvloeistof. Deze vloeistof wordt op een zeer schone, zuivere en vrijwel reukloze manier verbrand. Een ander groot voordeel is dat voor deze haard geen rookkanaal of schoorsteen nodig is.

En wist u al dat u voor uw keramische ethanol haard direct bij ons een passende schouw kunt aanschaffen? Datzelfde geldt voor onze elektrische en gashaarden. Voor elk product hebben wij een geschikte schouw. Of u nou van modern of klassiek houdt, wij helpen u graag aan die prachtige verrijking voor uw interieur.

Omdat wij zowel de haarden als de schouwen leveren, betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs. Wij zorgen voor een financieel aantrekkelijke combinatiedeal, zodat u voor een zeer scherpe prijs over een complete open haard beschikt.

Dit zijn de voordelen van onze werkwijze

U heeft wellicht al begrepen dat wij niet zomaar een leverancier zijn van open haarden, kachels en schouwen. Wij sommen graag even voor u op waar wij ons in onderscheiden:

  • Wij zijn op afspraak 24/7 bereikbaar
  • Wij leveren deskundig advies op maat
  • Wij beschikken over een sfeervolle showroom
  • Wij leveren onze haarden en kachels desgewenst ’s avonds
  • Wij geven u een heldere gebruiksaanwijzing over onze producten

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden in sfeervolle verwarming? Breng direct een bezoekje aan onze showroom!

Kom bij ons uw ideale open haard kopen

Bent u benieuwd naar welke open haarden u kunt kopen bij ons? Heeft u al een bepaalde voorkeur of wenst u van A tot Z geadviseerd te worden? Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar. Breng direct een bezoekje aan onze showroom, bel naar 06-41108189 of stuur een e-mail naar info@kachelaer.nl. Wij begeleiden u graag in uw zoektocht, zodat u straks precies die open haard kunt kopen waar u al tijden van droomt!