Het adres voor een open haard of elektrische haard in Ridderkerk

Zoekt u in de omgeving van Ridderkerk een goede leverancier voor een fijne elektrische kachel, een prachtige stenen schouw of een indrukwekkende open haard? Bekijk dan het ruime assortiment van De Kachelaer. Wij zijn al jaren hét adres voor branders, haarden en schouwen van de beste kwaliteit.

Wij verkopen topmerken als HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. Inspiratie nodig? Bezoek onze sfeervolle showroom in Gouda en kies de bio ethanol haard, moderne schouw of elektrische sfeerhaard die u wenst. Natuurlijk kunt u ook vanuit Ridderkerk bellen of mailen voor meer informatie.

Een elektrische kachel voor gemak en gezelligheid

Een open haard brengt veel warmte en gezelligheid in een woning. Echter, vaak hangt er een flink prijskaartje aan. Dit komt doordat men naast de open haard ook het hele huis moet verbouwen voor een rookkanaal.

Gelukkig hebben wij voor u een oplossing. Met de aanschaf van een elektrische kachel of haard in Ridderkerk is dat niet nodig. U heeft slechts een stopcontact nodig om te genieten van een sfeervol vuurtje.

Kachels en open haarden Ridderkerk

In ons assortiment vindt u verschillende soorten en maten zoals een 3D haard, Optimyst haard, stoomhaard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden!

Kies voor duurzame gezelligheid met een bio ethanol brander

De bio ethanol haard is een fijne optie, wanneer u op een groene manier warmte en vuur in huis wilt brengen. Een bio ethanol brander is een CO₂ neutrale haard, die met zijn unieke steen op een schone, zuivere en vrijwel reukloze manier vlammen produceert. Dit gebeurt door de verdamping van de vloeistof in de brander. De bio ethanol brander kan gemakkelijk in uw oude haard of schouw worden geplaatst. Tevens kunt u altijd bij ons terecht voor een volledig nieuwe open haard of moderne schouw.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Geniet van een geweldige service

Wij verkopen niet alleen de beste producten in Ridderkerk. Bij ons bent u ook verzekerd van een geweldige service. Wij bieden:

  • Advies op maat
  • Een sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg op locatie
  • 24/7 te bereiken op afspraak
  • Mogelijkheid tot levering ‘s avonds

Wat zijn uw wensen in Ridderkerk?

Benader ons vanuit Ridderkerk

Heeft u in Ridderkerk al kunnen beslissen voor welke haard of schouw u gaat? Kiest u voor een prachtige open haard of moderne schouw? Of gaat u toch voor een elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander?

Bel ons via 06-41108189 of mail naar info@kachelaer.nl. Wij helpen u dan graag bij het uitkiezen van uw ideale open haard, bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Ridderkerk!