Op zoek naar een open haard in Rotterdam? Kies voor Kachelaer

Bent u vanuit Rotterdam op zoek naar een open haard? Of zocht u eerder naar een optimyst haard, elektrische haard of bio ethanol haard van hoogstaande kwaliteit? Bij Kachelaer in Gouda vindt u waar u naar op zoek bent. Een kachel of open haard biedt heerlijk veel sfeer, gezelligheid en warmte aan uw woning in Rotterdam.

Een echt vuur in een open haard is soms niet zo handig. Daarom bieden wij u perfecte alternatieven die dezelfde sfeer nabootsen en als extra bonus ook nog beter zijn voor het milieu. In onze webwinkel kunt u een ruim assortiment vinden bestaande uit diverse bio ethanol haarden en elektrische kachels. Daarnaast hebben we prachtige schouwen in diverse stijlen in ons assortiment, zoals een stenen of moderne schouw.

De beste en mooiste elektrische kachels in Rotterdam

Een elektrische haard is een fantastisch en eenvoudig alternatief voor een open haard met echt vuur. Zo hoeft er bij een elektrische kachel geen rookkanaal of schoorsteen aangelegd te worden, wat u in Rotterdam veel breekwerk scheelt. Anno nu zijn de elektrische sfeerhaarden op zo’n manier gemaakt dat ze een romantisch en realistisch vlammen-effect en heerlijke warmte afgeven.

Zo zijn ze bijna niet meer van de echte te onderscheiden. De elektrische haarden die u bij Kachelaer kunt vinden zijn afkomstig van topleveranciers zoals Have verwarming, Xaralyn, Dimplex, Faber en Dru. Er is tevens een grote diversiteit beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan een stoomhaard, Optimyst haard, waterhaard, Optiflame, 3D haard en Virtual V haard.

Milieuvriendelijke bio ethanol haard in Rotterdam

Vindt u het milieu erg belangrijk, maar wilt u toch een mooie open haard in uw woning in Rotterdam? Wellicht is de reukloze en milieuvriendelijke bio ethanol haard iets voor u. De bio ethanol haard bevat een absorberende steen die vloeistof reukloos, schoon en zuiver kan verbranden. De haard is van het topmerk Xaralyn.

De steen gaat levenslang mee en is een veilig en zuinig brandsysteem die een grote, gele en mooie vlam afgeeft. In de bijzondere bio haard wordt biobrandstof verbrand die CO2 neutraal is. De bio ethanol brander is geweldig goed te combineren met een mooie stenen of moderne open haard schouw bij u in Rotterdam.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Bestel uw bio of elektrische brander bij Kachelaer

Zou u ook graag een prachtige bio of elektrische haard willen in uw woning in Rotterdam? Misschien wilt u daar ook een prachtige schouw bij?

Kom dan eens een kijkje nemen in onze uitgebreide en sfeervolle showroom in Gouda. U kunt hier altijd rekenen op goed advies op maat. U kunt ons ook bellen: 06-41108189.

Kachels en open haarden Rotterdam