De Kachelaer voor een gezellige open haard of elektrische kachel

Bent u in de omgeving van Spijkenisse op zoek naar een prachtige elektrische kachel, moderne schouw of gezellige open haard? Dan bent u bij De Kachelaer aan het juiste adres!

Breng eens een bezoekje aan onze gezellige showroom en krijg een indruk van de openhaard schouw, elektrische sfeerhaard of bio ethanol haard die u wenst. De haarden en kachels die wij verkopen zijn onder andere van topmerken als HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom of neem direct contact met ons op vanuit Spijkenisse voor meer informatie.

Kies voor een elektrische haard of kachel

Ga voor een fijne elektrische haard of kachel. Een elektrische sfeerhaard is net als een open haard een echte blikvanger in uw interieur. Een groot voordeel van een elektrische haard is dat deze niet vastzit aan een rookkanaal.

Heeft u een stekker met stopcontact? Dan is dit al voldoende. Een elektrische haard of kachel uit onze collectie heeft een prachtig, romantisch vuureffect en straalt de natuurlijk warmte uit van een echte haard.

Kachels en open haarden Spijkenisse

Interesse gekregen? Bij ons vindt u voor iedereen wat wils. Kies in Spijkenisse bijvoorbeeld voor een Optimyst haard, stoomhaard, waterhaard, 3D haard of Optiflame en Virtual V haard.

De voordelen die wij u bieden in Spijkenisse

Wanneer u bij ons een elektrische kachel, bio ethanol haard of moderne, stenen schouw koopt, geniet u van de volgende voordelen:

  • Ook ‘s avonds levering mogelijk
  • 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Een sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg op locatie
  • Deskundig advies op maat

 

Wat zijn uw wensen wat betreft uw nieuwe open haard of elektrische kachel? Wij horen het graag van u vanuit Spijkenisse!

Verminder uw CO₂ uitstoot met een bio ethanol brander

Wilt u in Spijkenisse uw CO₂ uitstoot verminderen? Kies dan voor een speciale bio ethanol haard. Een bio ethanol haard bevat een unieke absorberende steen die de vloeistof schoon, zuiver en vrijwel reukloos brandt. De verdamping van de vloeistof gebeurt heel geleidelijk, wat voor een zichtbare, regelmatige vlam zorgt.

Een groot voordeel van de bio ethanol brander is dat hij eenvoudig in een mooie schouw of open haard kan worden geplaatst. Kies voor een bio ethanol brander en besluit daarbij een stenen schouw, moderne schouw of prachtige open haard te kopen!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Koop snel uw schouw, haard of kachel vanuit Spijkenisse

Wilt u in Spijkenisse ook kunnen genieten van een elektrische sfeerhaard, een moderne schouw, een bio ethanol haard of open haard? Neem dan snel contact op via 06-41108189 of mail naar info@kachelaer.nl. Wij informeren u dan graag verder over de mogelijkheden op het gebied van een bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Spijkenisse!