De Kachelaer voor een open haard of elektrische haard in Uithoorn

Bent u woonachtig in Uithoorn en wilt u uw interieur verrijken met een mooie elektrische kachel, een prachtige moderne schouw of een indrukwekkende open haard? Breng dan eens een bezoekje aan de sfeervolle showroom van De Kachelaer in Gouda. Hier vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten schouwen, branders en haarden van echte kwaliteitsmerken als Dimplex, HAVÉ Verwarming, Faber en Xaralyn. Heeft u de voorkeur voor een bio ethanol haard, moderne schouw of elektrische sfeerhaard? Wij horen het graag van u vanuit Uithoorn.

Een elektrische kachel voor ieder huis

Wij maken het mogelijk om te genieten van de gezelligheid en warmte van een vuurtje, zonder dat u uw hele huis hoeft te verbouwen. Met een elektrische kachel of haard kunt u namelijk met een stekker in het stopcontact al van hetzelfde effect genieten.

Bij ons vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten en maten. Wat dacht u van een 3D haard, Optimyst haard, stoomhaard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard?

Kachels en open haarden Uithoorn

Bezoek de showroom en ontdek de specificaties van de verschillende haarden en kachels. Zo vindt u straks een elektrische kachel die helemaal aansluit bij uw wensen!

De leverancier van uw bio ethanol brander

Een behaaglijk vlammetje in huis kan tegenwoordig ook op een groene manier worden gerealiseerd in Uithoorn. Draag een steentje bij aan een duurzame toekomst en ga voor een CO₂ neutrale bio ethanol haard! De bio ethanol brander is uitgerust met een unieke steen die de vloeistof in de haard op een schone en vrijwel reukloze manier laat verdampen. Tijdens de verdamping komt er een gele vlam vrij die uw ruimte verlicht en verwarmt. Een groot voordeel van een bio ethanol brander, is dat u hem eenvoudig in uw bestaande stenen schouw of open haard kunt plaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een nieuwe moderne schouw of open haard te kopen bij ons.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Geniet van onze uitstekende service

Wij staan in Uithoorn niet alleen bekend om onze fijne producten, maar ook om onze uitstekende service. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor:

  • Advies op maat
  • Een sfeervolle showroom
  • Heldere uitleg op locatie
  • 24/7 bereikbaarheid op afspraak
  • Mogelijkheid tot levering ‘s avonds

Wat zijn uw wensen wat betreft een nieuwe haard of brander in Uithoorn?

Neem contact met ons op vanuit Uithoorn

Heeft u al een keuze kunnen maken? Wilt u in Uithoorn sfeer in huis brengen met een indrukwekkende open haard, een moderne schouw, elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander?

Bel dan direct naar 06-41108189 of mail via info@kachelaer.nl. Wij helpen u graag aan uw ideale open haard, bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Uithoorn!