Elektrische en bio ethanol kachels van hoge kwaliteit

Als u voor uw woning in Utrecht op zoek bent naar een elektrische of bio haard van hoge kwaliteit, dan kan Kachelaer u verder helpen. Onze kachels komen van de beste leveranciers en zijn volledig geoptimaliseerd. Zo kunt u thuis in Utrecht genieten van de sfeer en warmte van een open haard zonder dat u daadwerkelijk hout moet verbranden. Tevens is het niet nodig om een rookkanaal en een schoorsteen aan te leggen. Naast bio ethanol haarden en elektrische kachels verkopen we ook prachtige schouwen om uw open haard gevoel compleet te maken. Wat u ook bij ons bestelt, we zullen alles netjes bij u in Utrecht afleveren.

Voordelen van een kwalitatieve bio ethanol brander

De bio branders van Xaralyn zijn van topkwaliteit, milieuvriendelijk en reukloos en daarom een geweldige manier om sfeer in uw woning in Utrecht te brengen zonder CO2 uitstoot. U kunt diverse bio ethanol kachels vinden in ons assortiment zoals vrijstaande sfeerhaarden, wandhaarden of sfeerlantaarns. De voordelen van bio branders:

  • Uniek brandsysteem met poreuze steen
  • Zeer veilig en zuinig
  • Geen rookkanaal nodig
  • Mooi grote, gele vlam
  • Zuivere, reukloze en CO2 vrije uitstoot
  • Overal toepasbaar zoals woonkamer, slaapkamer, caravan of zelfs buiten
  • Kan geplaatst worden in oude kachels en open haarden

Diverse soorten elektrische kachels en schouwen

Bij Kachelaer kunt u diverse soorten elektrische kachels en schouwen bestellen vanuit Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische sfeerhaard, optimyst haard of Optiflame. Tegenwoordig lijken deze kachels steeds meer op een echte open haard. Het namaak vuur dat ze voorheen gaven is ingeruild voor een realistisch vlammeneffect dat ook warmte afgeeft. Dankzij de ventilator of het stralingspaneel kunt u de juiste warmtestraling instellen.

Zo kunt u de elektrische kachel in Utrecht makkelijk gebruiken in plaats van de verwarming. We hebben varianten met kolen en met houtblokken. U kunt de haarden tegen elke muur plaatsen, maar als u echt dat open haard gevoel wilt, dan kunt u bij ons ook een prachtige schouw bestellen. Wij hebben zowel stenen als moderne schouwen van de vooraanstaande merken Xaralyn, Have verwarming en Dimplex.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Bekijk ons uitgebreide assortiment elektrische en bio kachels vanuit Utrecht

In onze sfeervolle showroom in Gouda, nabij Utrecht, kunt u ons indrukwekkend assortiment bekijken van elektrische en bio ethanol haarden en open haard schouwen van de beste merken. Tevens kunt u bij ons terecht voor goed advies op maat, zodat u de juiste en mooiste kachel bestelt voor uw woning in Utrecht. Meer informatie? Bel: 06-41108189.