Vind nabij Vianen uw ideale kachel of haard

Bent u in Vianen op zoek naar een mooie elektrische kachel of een bio ethanol haard? Neem dan eens kijkje bij De Kachelaer. Wij leveren de mooiste haarden, kachels en schouwen aan zowel particulieren als bedrijven. In onze ruime collectie vindt u producten van de beste leveranciers. Denk aan HAVÉ Verwarming, Dimplex, Xaralyn en Faber. Wij helpen u graag precies die elektrische haard, sfeerhaard, bio ethanol brander of open haard te kopen die u wenst in Vianen.

Ontdek ons aanbod in elektrische kachels

Als u een elektrische kachel of haard aanschaft, hoeft u uw woning of bedrijfspand in Vianen daarvoor helemaal niet te verbouwen. Er hoeft namelijk geen rookkanaal of schoorsteen aangelegd te worden. U kunt uw gewenste elektrische sfeerhaard overal plaatsen waar u wenst.

Daarnaast werkt een elektrische haard of kachel zeer energiezuinig. De warme, dansende vlammen van een elektrische sfeerhaard ogen zeer realistisch en romantisch. In onze collectie elektrische sfeerhaarden vindt u diverse designs, zoals de Optimyst haard, de Opti-Flame, de Virtual V haard, de Stoomhaard, de Waterhaard en de 3D haard.

Kies voor mooi én veilig met een bio ethanol brander

Als u wilt genieten van een warme en gezellige sfeer in huis, maar ook uw CO₂ uitstoot wilt beperken? Kies dan voor een bio ethanol haard. Deze milieuvriendelijke producten verbranden biobrandvloeistof op een schone, zuivere en vrijwel reukloze manier.

Ook voor een bio ethanol haard of brander is geen rookkanaal of schoorsteen nodig in Vianen. Onze keramische ethanol haarden en branders van Xaralyn kunnen gecombineerd worden met de schouwen uit onze collectie. Kiest u voor een moderne schouw, een stenen schouw of een traditionele openhaard schouw?

Waarom een kachel, brander of open haard kopen bij De Kachelaer?

Als u bij ons een elektrische kachel, bio ethanol haard of moderne, stenen schouw wilt kopen, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Wij leveren deskundig advies op maat
  • Wij beschikken over een sfeervolle showroom
  • Wij kunnen onze haarden en kachels ook ’s avonds leveren
  • Wij geven u op uw locatie heldere uitleg over onze producten

Kortom, maak direct een afspraak met ons vanuit Vianen.

Kachels en open haarden Vianen

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Kom bij ons uw gewenste kachel of haard voor in Vianen kopen

Heeft u in Vianen interesse in een nieuwe elektrische kachel, bio ethanol haard of schouw? Breng dan direct een bezoekje aan onze showroom, bel naar 06-41108189 of stuur een mail naar info@kachelaer.nl. Wij zorgen er graag voor dat er straks een prachtige elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander bij u in Vianen staat!