Het adres voor een open haard of elektrische kachel

Woont u in Wassenaar en bent u op zoek naar een (online) winkel waar u terecht kunt voor een fijne elektrische kachel, een indrukwekkende stenen schouw of een gezellige open haard? Breng dan snel een bezoek aan de sfeervolle showroom van De Kachelaer in Gouda!

Hier vindt u een ruime collectie met haarden, branders en schouwen van de beste merken zoals HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. In de winkel helpen wij u graag met het maken van een keuze voor uw nieuwe openhaard schouw, elektrische sfeerhaard of een bio ethanol brander. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek de showroom of neem contact met ons op vanuit Wassenaar voor meer informatie.

Gemak en gezelligheid van een elektrische haard of kachel

Vandaag de dag is het niet meer nodig om uw huis volledig te verbouwen om de warmte en gezelligheid van een haard te ervaren. Met een elektrische kachel of haard hoeft u slechts een stekker in het stopcontact te steken voor hetzelfde effect. Dit type kachel is ook nog verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij verkopen bijvoorbeeld een Optimyst haard, stoomhaard, 3D haard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Welke type haard of kachel heeft uw voorkeur?

Genieten van een schone bio ethanol brander

Bij De Kachelaer kunt u ook terecht voor een energiezuinige haard. Dit type haard wordt ook wel een bio ethanol haard genoemd. Een bio ethanol brander bevat een speciale absorberende steen die de vloeistof in de haard op een schone, zuivere en vrijwel reukloze manier verdampt. Dit levert een gezellige, gele vlam op, die uw woning verwarmt.

Een bio ethanol haard kan eenvoudig in een bestaande schouw of open haard worden geplaatst. Maar u kunt natuurlijk ook een nieuwe stenen schouw, moderne schouw of open haard kopen via De Kachelaer.

De kenmerken van onze diensten in Wassenaar

Voor welk type haard of kachel kiest u in Wassenaar? Bij ons bent u in ieder geval verzekerd van:

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Een sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg op locatie
  • De levering is ook ‘s avonds mogelijk

Neem snel contact met ons op vanuit Wassenaar en maak uw wensen aan ons kenbaar!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Kachels en open haarden Woerden

Benader ons vanuit Wassenaar

Wilt u in Wassenaar ook kunnen genieten van de fijne sfeer van een open haard, moderne schouw, elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander? Benader ons dan via 06-41108189 of mail naar info@kachelaer.nl.

U kunt dan op onze hulp rekenen bij het uitkiezen van de juiste open haard, bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Wassenaar!