Ga voor een open haard of elektrische kachel in Woerden

Wenst u in Woerden te genieten van de gezellige sfeer van een haardvuur? En bent u op zoek naar een mooie elektrische kachel, een prachtige stenen schouw of een gezellige open haard? Dan zit u helemaal goed bij De Kachelaer. Breng een bezoekje aan onze ruime, sfeervolle showroom in Gouda waar u volop inspiratie op kunt doen op het gebied van haarden, branders en kachels. De producten zijn van topmerken als HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek direct de showroom of neem contact met ons op vanuit Woerden.

Kies voor het gemak en de gezelligheid van een elektrische haard

Veel mensen zien de gezelligheid en warmte van een haard wel zitten, maar willen niet hun gehele woning verbouwen voor een rookkanaal. Gelukkig is dit niet meer noodzakelijk met de aanschaf van een elektrische haard of kachel. Deze kachel vereist slechts een stopcontact en u heeft een heerlijk warm en sfeervol vuurtje. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten en maten. U kunt hierbij denken aan een Optimyst haard, stoomhaard, 3D haard, waterhaard of Optiflame en Virtual V haard. Wij horen graag van u welk type haard of kachel uw voorkeur heeft.

Duurzaam genieten met een schone bio ethanol brander

Tegenwoordig is het ook mogelijk om met de aanschaf van een haard een steentje bij te dragen aan een groene toekomst. De bio ethanol haard is CO₂ neutraal en heeft een speciale steen die de vloeistof in de haard op een schone, zuivere en reukloze manier laat verdampen. Dit resulteert in een regelmatige, gele vlam die veel gezelligheid en warmte brengt in uw woonkamer.

Kachels en open haarden Woerden

De bio ethanol brander past in ieder interieur doordat u hem in uw eigen schouw kunt plaatsen. Natuurlijk kunt u ook via ons een nieuwe stenen schouw, moderne schouw of open haard aanschaffen in Woerden.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Wat u van ons kunt verwachten

Met welk type kachel of haard wil u uw interieur in Woerden verrijken? Bij ons weet u in ieder geval zeker dat u:

  • Advies op maat ontvangt
  • Altijd een afspraak kunt maken
  • Terecht kunt in onze sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg krijgt op locatie
  • Het product ook ‘s avonds kunt laten leveren

Geef snel uw wensen aan ons door vanuit Woerden!

Benader ons vanuit Woerden

Wenst u in Woerden ook een mooie open haard, moderne schouw, elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander te laten plaatsen?

Benader ons dan via 06-41108189 of mail naar info@kachelaer.nl.

Wij komen dan zo snel mogelijk de open haard, de bio ethanol brander of de elektrische sfeerhaard van uw keus in Woerden leveren!