Wij leveren uw gezellige open haard of elektrische kachel

Woont u in regio Zeist en wilt u uw interieur verrijken met een fijne elektrische kachel, moderne schouw of mooie open haard? Breng dan snel een bezoek aan de gezellige showroom van Kachelaer. Hier kunt u volop inspiratie opdoen voor uw toekomstige openhaard schouw, elektrische sfeerhaard of bio ethanol brander.

Wij verkopen alleen de beste merken zoals HAVÉ Verwarming, Faber, Dimplex en Xaralyn. Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bezoek onze showroom of benader ons telefonisch of per mail vanuit Zeist voor meer informatie.

Gezelligheid met een elektrische haard of kachel

Wilt u niet volledig verbouwen en toch genieten van de gezelligheid van een haard?

Kies dan voor een elektrische kachel of haard. Met dit type kachel hoeft u geen rookkanaal aan te leggen. Een stekker met stopcontact is voldoende.

Een elektrische haard of kachel zorgt voor een fijne warmte en brengt een romantisch sfeertje in uw huis.

Bij ons in de collectie vindt u bijvoorbeeld een Optimyst haard, stoomhaard, waterhaard, 3D haard of Optiflame en Virtual V haard. Wat kiest u in Zeist?

Uw CO₂ uitstoot verminderen met een bio ethanol brander

Wij bieden u in Zeist ook de mogelijkheid om duurzaamheid met gezelligheid te combineren. Wij leveren namelijk een speciale bio ethanol haard. Een bio ethanol haard bevat een unieke absorberende steen die de vloeistof schoon, zuiver en bijna geheel reukloos brandt.

De haard produceert tijdens de verdamping een regelmatige, zichtbare vlam die een fijne sfeer in huis brengt. Wanneer u voor een bio ethanol brander kiest, kunt u deze ook in een mooie (gebruikte) schouw of open haard plaatsen. Natuurlijk kunt u bij ons ook een stenen schouw, moderne schouw of prachtige open haard kopen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

Geniet van onze voordelen in Zeist

Kiest u voor een elektrische kachel, bio ethanol haard of moderne, stenen schouw via Kachelaer? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ook ‘s avonds levering mogelijk
  • 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Een sfeervolle showroom
  • Een heldere uitleg op locatie
  • Deskundig advies op maat

Geef uw wensen wat betreft een nieuwe haard of kachel aan ons door vanuit Zeist!

Bel of mail voor een schouw, haard of kachel in Zeist

Wenst u in Zeist ook te genieten van een elektrische sfeerhaard, een moderne, stenen schouw, een bio ethanol haard of open haard?

Benader ons dan via 06-41108189 of mail naar info@kachelaer.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een bio ethanol brander of een elektrische sfeerhaard in Zeist!