Bestel bij De Kachelaer als u nabij Zoetermeer een haard of kachel wilt kopen

Nabij Zoetermeer een open haard of kachel kopen? Wat dacht u van een kwalitatieve elektrische haard of bio ethanol haard? U kunt deze bestellen bij De Kachelaer. Veel mensen in Zoetermeer willen een open haard omdat het warmte, sfeer en gezelligheid biedt. Het nadeel is echter dat een open haard flink wat verbouwing met zich meebrengt. Om toch dezelfde sfeer te realiseren, kunt u bij ons geweldige alternatieven vinden die ook beter zijn voor het milieu. Dit zijn bijvoorbeeld onze bio ethanol haarden en elektrische kachels. Bekijk ze in onze webwinkel of in de showroom in Gouda. U kunt ook mooie open haard schouwen bij ons kopen. Alles wat u bestelt, wordt bij u geleverd.

Wilt u in Zoetermeer een milieuvriendelijke bio ethanol haard?

Wilt u in Zoetermeer graag de warmte en gezelligheid van een open haard, maar wilt u ook rekening houden met het milieu? Een bio ethanol haard is dan een hele goede oplossing. De haard bevat een absorberende steen die biobrandvloeistof reukloos, zuiver en schoon verbrandt. U heeft dus geen CO2 uitstoot. Het voordeel is ook dat u de steen niet hoeft te vervangen. De brander heeft een mooie gele vlam en verbrandt de vloeistof erg veilig en heel zuinig. De bio ethanol branders en haarden kunnen overal in uw woning in Zoetermeer neergezet worden, ook in de tuin of uw slaapkamer. Wilt u er een mooie moderne of stenen schouw bij? Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?

De Kachelaer geeft u graag deskundig advies voor uw nieuwe open haard. Neem contact op of bezoek onze gezellige showroom.

In Zoetermeer geoptimaliseerde elektrische kachels vinden

Wanneer een open haard geen optie is, kunt u altijd nog kiezen voor een elektrische haard. Een elektrische kachel bij u in Zoetermeer installeren is een fluitje van een cent, omdat u geen schoorsteen of rookkanaal hoeft aan te leggen. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact.

Misschien lijkt een elektrische kachel minder gezellig, maar tegenwoordig zijn ze zo geoptimaliseerd dat ze realistische vlammen tonen, die ook heerlijke warmte afgeven. Onze elektrische haarden worden geleverd door topleveranciers zoals Dimplex, Dru, Have verwarming, Faber en Xaralyn.

Hierdoor kunnen we u topkwaliteit bieden. Daarnaast hebben we diverse soorten elektrische haarden zoals Optiflame, Optimyst haard en Virtual V haard.

Elektrische- of bio ethanol haarden bestellen bij De Kachelaer

Wilt u in uw woning in Zoetermeer ook een bio ethanol of elektrische haard van topkwaliteit? Wilt u daar ook een mooie schouw bij? Bekijk het assortiment op onze website of kom langs in onze sfeervolle showroom in Gouda voor een goed advies op maat. U kunt ons ook bellen naar: 06-41108189.

Kachels en open haarden Zoetermeer